DeCeNews : Extraterestrii traiesc printre noi si ne-au dat arme. Cine spune asta

Extraterestrii traiesc printre noi si o parte din tehnologia pe care o avem acum ne-a fost data de ei. De asemnea, extraterestrii colaboreaza de mult timp cu guvernul SUA si traiesc printre noi.
Afirmatiile apartin lui Laster B. (89 de ani), fost ministru al Apararii in Canada, intr-un interviu pentru www.calgaryherald.com.
"Nu exista doar o specie de extraterestri, ci mai multe, iar guvernul SUA colaboreaza cu ei. Arata ca noi. Ne-au dat tehnologii. Unele dintre ele sunt tinute in secret. Ne-au dat tehnologii antigravitationale, dar si arme diabolice care vor schimba toata lumea", a spus Laster B.
Intrebat de ce nu a intrebat despre ei cand era ministru, Laster a raspuns ca nu stia de existenta lor.
Pe de alta parte, politicianul a declarat ca nu intelege teama guvernului SUA ca daca nu ar tine secreta existenta extraterestrilor, panica ar cuprinde omenirea.
"Oamenii vor intelege ca exista lucruri inexplicabile, dar care sunt normale. Nu cred ca s-ar panica. Ganditi-va ca pana acum nu s-a demonstrat si nici explicat existenta lui Dumnezeu si cu toate acestea oamenii cred", a mai spus el.
Laster B. a mai spus ca extraterestrii traiesc pana la 900 de ani, dar nu au reusit sa invinga moartea.
"Unele specii traiesc pana la 900 de ani, cum ar fi "Inaltii Albi". Ei au si fost vazuti facand cumparaturi in Las Vegas. Eu n-as vrea sa apuc nici 100 de ani", a mai spus el.