www.kfetele.ro informeaza:
Exista un risc ca la un moment dat partenerul tau sa-ti fie infidel. Daca acorzi atentie anumitor lucruri, iti vei putea da seama cu usurinta in ce directie se indreapta relatia voastra.
Un barbat infidel nu este neaparat nefericit cu relatia pe care o are - In cazul in care partenerul tau are pe altcineva nu inseamna neaparat ca este trist sau apatic in relatia cu tine.
Din contra, poate fi destul de fericit si multumit, insa nu datorita tie. Daca te lasa pe tine sa iei cele mai multe decizii, desi inainte le luati impreuna, ar trebui ca acest lucru sa iti dea de gandit.
Are un apetit sexual ridicat - Chiar si asa, nu inseamna ca relatia voastra este doar lapte si meire.
Apetitul sexual crescut ar putea fi un semn care sa indice si faptul ca exista o alta femeie in viata partenerului tau. Acest lucru trebuie sa-ti dea de gandit daca totul s-a intamplat dintr-o data.
Barbatul insala ca sa nu-si distruga casnicia - Poate ca ti se pare destul de ridicol acest lucru, insa terapetul american Susan Mandel sustine ca multi barbati casatoriti insala pentru ca vor sa-si satisfaca fanteziile in afara casniciei, insa fara a renunta la partenerele lor de cursa lunga.
Desi aceasta teorie este destul de greu de acceptat, specialistul afirma ca barbatii considera ca astfel au totul si nu e nevoie sa divorteze doar pentru ca au incercat ceva diferit cu alte femei.
Alege pe cineva relativ cunoscut - De obicei, barbatii isi insala partenele cu persoane pe care deja le cunosc. Un studiu efectuat recent arata ca 85% dintre barbari isi inseala partenerele de viata cu colege de serviciu, prietene sau vecine.