Artistul Damian Draghici a marturisit in urma cu ceva timp, la emisiunea "Happy Hour" a lui Catalin Maruta, ca a renuntat total la regimul de viata pe care il avea la Damian and Brothers: "doctorul meu mi-a zis ca daca o mai tineam cateva luni la Damian and Brothers, nu mai rezistam, nu se mai putea asa, aveam petreceri tot timpul".
Artistul a marturisit ca a adoptat pentru trei ani acest stil de viata cu cei de la Brothers "pentru ca doar asa puteam sa intru in pielea personajului, doar asa puteam sa fac treaba aceasta cu muzica tiganeasca sa mearga, sa inteleg exact un anumit stil de viata. Plus ca mie mi-au lipsit aceste experiente la o anumita varsta si simteam nevoia sa traiesc si asa ceva."
Reteta minune datorita careia Damian a slabit include sport si o dieta foarte sanatoasa: "dimineata ma trezeam la ora sase ca sa merg la sala, apoi luam micul dejun format din sase albusuri de ou cu tabasco, dupa care, din doua in doua ore, am alternat somon la gratar cu salate si fructe - migdale si mar verde. Am renuntat la fumat, la baut alcool si cafea si chiar si la femei, ce sa mai, am devenit un calugar."