Orange Educational Program vine in completarea cunostintelor dobandite de studenti pe tot parcursul facultatii. In acest an scolar a fost introdus un nou curs, Innovation & Leadership, in cadrul modulului Patents and Inventions (Brevete si Inventii). Acesta a fost sustinut de catre Andrei Pitis, anteprenor si presedinte al ANIS (Asociatia Patronata a Industriei de Software si Servicii). Acest curs vine in completarea celorlalte 9 module pe teme cu aplicabilitate in industria de telecomunicatii: standarde si tehnologii de comunicatii, arhitecturi de retele de telecomunicatii, servicii inovatoare cu valoare adaugata, piata si reglementari de comunicatii, soft skills sau proprietate intelectuala.
Cristina Enescu are 22 de ani si este studenta la Facultatea de Electronica. In urma ceremoniei de premiere a generatiei de absolventi Orange Educational Program 2013 - 2014, Cristina Enescu a fost declarata sefa promotiei.
"Orange mi-a deschis viitorul spre o cariera de succes!", a spus Cristina la conferinta de presa ce a avut loc astazi la Centrul de Training Orange din cadrul Complexului Studentesc Tei.