KFETELE.RO / SCAPA DE TOATE KILOGRAMELE IN PLUS CU SCORTISOARA! IATA CE AI DE FACUT!
Scortisoara este plina de vitamine si minerale, contine calciu, mangan, fier, vitamina K, vitamine C si fibre. In plus, are un efect antibacterian.
Daca vrei sa ai un organism sanatos si sa scapi de grasimea din corp, ar trebui sa incepi sa folosesti scortisoara in loc de zahar. Scortisoara iti regleaza nivelul de zahar in sange si te scapa de senzatia de foame.
Nutritionistii recomanda sa mananci gustari formate din felii de mar copt cu scortisoara. S-a dovedit ca persoanele care consuma mere in mod regulat asimileaza mai putine calorii si au mai putine grasime abdominala. Combinate cu scortisoara, merele topesc grasimea din corp.
Combinatia de miere si scortisoara si o dieta controlata pe parcursul unei saptamani te pot scapa de 2-3 kilograme pe saptamana. In plus, daca te hranesti astfel iti intaresti imunitatea.
Trebuie sa inghiti o lingurita de miere si un sfert de lingurita de scortisoara, amestecate intr-un pahar cu apa calda. Poti sa pui scortisoara si in lapte, iaurt, salata de fructe, fulgi de ovaz, banane si ceai.