Cornelia Dumitrache participa cu mancaruri indiene de la restaurantele Agra Palace din Capitala, la targul de la Sala Dalles (la etajul I). Intrarea este libera!
"Puteti manca la standul nostru mancaruri indiene exceptionale, precum: Samosa - 2 bucati la 10 RON, Piaz Bhaji - 3 bucati la 10 RON, Murgh K. Kebab - 1 bucata la 10 RON, Subzi W. Jhalfrezi - portia la 15 RON, Chicken T. Masala - o portie la 18 RON, Jhaf. Pullao - o portie la 8 RON, Tandouri Murgh - 2 bucati la 15 RON, H. Rogan Josh - portia la 18 RON, Gulab Jamun - 2 bucati la 10 RON si sosuri - la 2,5 RON portia", ne-a spus Cornelia Dumitrache.
In traducere, mancarurile indiene ar suna cam asa: chiftelute de ceapa, legume, rulada de pui cu legume si condimente, pui marinat in ghimbir, chickentika picant masala.
In Bucuresti exista doua restaurante Agra Palace: in zona Pipera, pe Bd. Pipera-Tunari, nr. 47, si in zona Piata Unirii, pe Strada Mantuleasa, nr. 6, sector 3. Puteti comanda mancaruri indiene si la: [email protected]
Una dintre vedetele care a fost vazuta mancand la restaurantul Agra Palace din Pipera este si Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii "Acces direct" de la Antena 1.
"Bucatarul sef Arun Kumar, cu 15 ani de experienta in domeniu, va asteapta la Sala Dalles cu cele mai delicioase preparate indiene. Bun venit cunoscatorilor, iubitori de arome subtile si atmosfera sofisticata!", mai spune Cornelia Dumitrache.
Iar colega sa, Maria Dinca, are un stand cu dulciuri de toate felurile: ciocolata de casa, mix alune, caise, papaia, rahat turcesc - la 5 RON/ 100 de grame, cataif cu fistic - la 9,5 RON/ 100 de grame, baclava - la 5 RON / 100 de grame si produse arabesti: mamul cu nuca si fistic - la 8 RON/ 100 de grame, basima - migdale si nuca de cocos - la 8 RON/ 100 de grame si dulciuri romanesti: prajitura ardeleneasca cu nuca, scortisoara si caisa - la 6 RON/ 100 de grame, ciocolata de casa romaneasca cu nuca, alune, stafide, ciocolata simpla si ciocolata asortata - la 6 RON/ 100 de grame.
"De obicei, baclavaua este cea mai cautata la targurile traditionale! Iar dintre dulciurile romanesti cel mai bine se vinde salamul de biscuiti - la 4 RON/kg", a mai spus Maria Dinca.