A devenit traditie ca inceputul lunii octombrie sa fie marcat de CONGRESUL INTERNATIONAL organizat de UNAS, congres care anul acesta a ajuns la cea de-a XIX-a editie.
Partenerul UNAS la aceasta importanta manifestare stiintifica este ASOCIATIA STOMATOLOGILOR din REPUBLICA MOLDOVA.
In cadrul congresului isi vor desfasura manifestarile urmatoarele societati stiintifice:
- Societatea de Parodontologie din Romania
- Societatea Romana de Protetica Dentara si Maxilo-Faciala
- Asociatia Nationala de Stomatologie Pediatrica din Romania
Congresul se va desfasura in perioada 7-10 octombrie 2015. Manifestarea va avea loc la CRYSTAL PALACE BALLROOMS, din Calea Rahovei, nr.198 A, sector 5 Bucuresti, locatie dotata cu conditii moderne pentru desfasurarea manifestarilor stiintifice de anvergura.
Pe parcursul acestei manifestari stiintifice de amploare, vor avea loc conferinte, comunicari orale, sesiune de postere, conferinta de presa, masa rotunda, curs hands-on, etc.
Avem onoarea de a avea printre lectorii invitati de marca atat din tara, cat si din strainatate, personalitati din domeniul medicinei dentare care vor sustine teme de larg interes, utile medicului stomatolog in practica de zi cu zi, dar si din domeniul medicinei generale ( ORL, medicina interna etc), teme ce vor contribui la cresterea prestigiului profesional, precum si la schimbul de opinii benefice tuturor participantilor.