Pro TV: Noile manuale digitale pentru clasele I si a II-a, aprobate de ministrul Remus Pricopie, pot fi deja utilizate la clasa

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a semnat ordinele de ministru privind aprobarea noilor manuale destinate disciplinelor din clasele I si a II-a, castigatoare ale licitatiei organizate de MEN.
Este vorba despre manualele la disciplinele "Matematica si exploarea mediului" pentru clasele I si a II-a, "Comunicare in limba romana", clasa a II-a, "Comunicare in limba moderna - Limba engleza" pentru clasele I si a II-a, "Comunicare in limba materna maghiara", clasa I si "Comunicare in limba romana pentru minoritati", clasa I.
De miercuri, 15 octombrie, cadrele didactice, elevii si parintii pot accesa gratuit noile manuale pentru clasele I si a II-a, in format digital, intrand pe site-ul www.manuale.edu.ro.
Astfel, cadrele didactice pot folosi deja la clasa manualele digitale disponibile. Pana la achizitionarea pachetului manual print - manual digital, ele pot fi consultate pe platforma pusa la dispozitie de MEN.
In perioada 16 - 22 octombrie, cadrele didactice din invatamantul primar vor alege din oferta existenta, manualele adecvate nivelului de pregatire a clasei.
Comenzile pentru manualele in format print si digital vor fi facute de catre scoli si transmise inspectoratelor scolare judetene/al municipiului Bucuresti si Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE).