Bucataria Morgan la Dud aduce cele mai rafinate preparate gastronomice internationale, armonios imbinate cu bucatele traditionale romanesti, toate preparate din cele mai proaspete ingrediente, neaditivate.
Specificul casei noastre este carnea de curcan, preparata in multe si savuroase feluri: Frigaruia Morgan, File de curcan cu sparanghel, chiftelute Morgan etc.
Tortul White Duchess, o imbinare elaborata si perfecta de finete, racoare si gust, reprezinta si el atractia musafirilor Morgan la Dud.
Tot la Morgan la Dud te invaluie de la intrare mirosul de paine calda si prajituri, toate facute in casa.
Iar toamna aceasta miresmele de busuioc, gutui, ghimbir, scortisoara din vinul fiert sunt si ele acasa in casa Morgan la Dud.
Barul ofera o gama variata de bauturi, de la taria fina a L'essence de Courvoisier, vinurile alese cu aroma nobila din cramele Bazilescu si tuica Zetea, la berea blonda, nefiltrata sau neagra, in sistem de self service si limonada speciala cu menta, lime si alte ingrediente intr-o combinative inedita, marca Morgan la Dud.
Rafinamentul, atmosfera calda si primitoare, preparatele de calitate marca Morgan la Dud sunt cele ce recomanda alegerea acestui loc special.