DeCeNews : Ceaiul minune: arde grasimea, previne cancerul, estompeaza ridurile

Un ceai minune asigura arderea grasimilor, prevenirea cancerului, estomparea ridurilor, tratarea acneei, prevenirea aparitiei cariilor.
Pe cat de benefic este pentru sanatate, pe atat de greu este de conceput. Ceaiul oolong se obtine din frunze de Camellia sinensis. Se oxideaza partial in timpul procedeului mai mult decat ceaiul verde si mult mai putin decat cel negru, scrie Doctorul zilei. Mai multi cercetatori sustin ca previne cancerul, artrita reumatoida si stimuleaza arderea grasimilor. In plus, reduce efectul de ingrasare pe care-l au carbohidratii.

Puteti manca linistiti o prajitura!

Cercetatorii japonezi de la Centrul de Cercetare din Osaka au demonstrat ca, daca consumati ceaiul oolong cu un sfert de ora inainte de a consuma carbohidrati, reduce cresterea nivelului insulinei.

Un ten fara riduri si acnee

Ceaiul oolong curata pielea, asigurand un ten fara acnee sau impuritati si cu o stralucire sanatoasa. Cercetatorii de la Universitatea de Stiinte Medicale din Shiga, Japonia, sustin ca dupa doar o luna se observa o imbunatatire a aspectului tenului.

Tartru redus, fara carii

Ceaiul oolong asigura o dantura frumoasa si sanatoasa, asa cum arata un studiu realizat de catre cercetatorii de la Departamentul de Stomatologie al Universitatii din Osaka, Japonia, care au ajuns la concluzia ca, in urma consumului acestui ceai, dintii se intaresc, este prevenita aparitia cariilor, iar tartrul se reduce.