Cel mai mare targ de nunti din Estul Europei are loc la Bucuresti in cupola Romexpo, in perioada 23 - 25 Februarie 2018. Targul Ghidul Miresei reuneste peste 250 de expozanti cu rochii de mireasa, verighete, costume, decoruri si locatii de nunta, invitatii si servicii foto/video/muzica. Zeci de mii de viitori miri sosesc din toata tara pentru miile de oferte reunite sub acelasi acoperis.
Carmen Bruma lanseaza in premiera la Targul Ghidul Miresei Intra in rochia de mireasa by Carmen Bruma, un program de slabit online pentru miresele ambitioase care vor sa fie in cea mai buna forma in ziua nuntii. Programul poate fi descarcat de pe www.carmen-bruma.ro la un pret promotional de numai 30 Ron doar in perioada targului.
"Este un program alimentar pentru 8 saptamani care te invata printr-un exemplu concret cum sa mananci astfel incat sa ajungi la silueta mult visata", marturiseste Carmen Bruma.
Targul Ghidul Miresei, aflat la cea de-a 23-a editie, a atras pana la 20.000 de vizitatori din toata tara, desfasurandu-se pe o suprafata de expunere de peste 15.000 mp, cu sute de firme din domeniu.
"In parteneriat cu Romexpo, organizam incepand din 2011 trei editii anuale de targ (iarna, primavara si toamna) pentru a pune la dispozitie spatiul perfect de intalnire dintre viitori miri si cei care ii vor ajuta sa-si organizeze evenimentul asa cum au visat”, sustin organizatorii de la Ghidul Miresei. "In premiera avem o zona de Outlet Ghidul Miresei cu sute de rochii de la toti comerciantii cu preturi sub 1500 lei", completeaza acestia.
Detalii si listele complete de expozanti pe www.targulghidulmiresei.ro sau www.facebook.com/ghidulmiresei.