Femeia Stie.ro: Bronzarea ideala
In lunile de vara gandurile noastre se indreapta spre zile insorite, plaja, costume de baie si rochite si, desigur, nelipsitul si mult-doritul bronz. Stim deja ca pielea bronzata te face sa arati mai sanatoasa si mai frumoasa, insa expunerea excesiva la soare nu este indicata.
Iata cativa pasi pe care daca-i vei urma te vei bucura de un bronz corect, frumos si sanatos mai presus de toate.

1. Acorda-ti circa 15 minute pentru a aplica lotiunea autobronzanta. Astfel o vei intinde corect si nicio parte nu va ramane descoperita. In plus si bronzul va fi uniform.

2. Ai nevoie de un gel exfoliant de corp, un gel de dus, lotiune de corp si un produs autobronzant pe care tu il vei alege!

3. Exfoliaza-ti trupul bine, mai ales in zona coatelor si genunchilor. Foloseste gelul de dus apoi si nu sapun intrucat el usuca si apare impotriva autobronzantului.

4. Aplica lotiunea de corp unde pielea e uscata. Apoi aplica autobronzantul mai intai pe picioare, maini, umeri si bust. Abia apoi in locurile problematice: calcaie, coate, labele picioarelor.

5. Nu aplica niciodata mai multa lotiune decat este nevoie.

6. Nu uita sa speli mainile bine astfel incat sa impiedici colorarea palmelor.

7. Asteapta apoi 10 minute pana ce solutia se usuca, pentru a nu-ti pata hainele.

Bronzul artificial se va instala frumos, sanatos si rapid. Fara riscuri. Fireste ca daca totusi vrei sa te expui la soare nu e nicio problema, insa nu uita sa folosesti o crema cu protectie care tine departe razele UVA si UVB. Nu sta la soare mai mult decat e nevoie, nu uita sa mai intri si in apa din cand in cand si alege orele corecte. Pana in ora 12:00 sau dupa ora 16:00.