Blestemele

Blestemele sunt volume mari de energie ce contin informatii negative. Acestea se creeaza in momentul in care o persoana incepe sa blesteme. Tot ce rosteste se transforma in informatii ce ruleaza apoi ca un program impreuna cu energia creata atunci. Blestemele odata create sunt proiectate pe victima care ramane de obicei invaluita in acel nor negru. Acel nor negru isi ruleaza programele malefice si atrage asupra victimei numai nenorociri. Blestemele pot fi impartite in doua mari categorii si anume: cele de neam, preluate de la o generatie la alta, si cele personale, dobandite in timpul vietii.

Simptome

Simptomele acestui tip de agresiune sunt destul de variate, in functie de ce anume rosteste agresorul in momentul crearii blestemului. In general pot afecta orice componenta a vietii omului. Pot afecta viata sociala, astfel apar situatiile in care nimeni nu te place sau nimeni nu te doreste ca partener. Pot afecta relatiile de cuplu, si aici apar neintelegerile in familie pe toate planurile si anume: probleme sexuale, probleme de comunicare, probleme legate de bani si certuri. fara reale motive, despartiri inexplicabile sau disparitia brusca a iubirii dintre parteneri. Blestemele se pot manifesta si in sanatatea omului, determinand aparitia anumitor boli.
In lupta cu blestemele sunt foarte eficiente Slujbele de dezlegare, Molitfele Sfantului Vasile cel Mare si ale Sfantului Ioan Gura de Aur. De asemenea, citirea Psaltirii face ca blestemele sa se anihileze. Atentie, deoarece se pastreaza acelasi principiu, marimea blestemului determina numarul de slujbe, rugaciuni si posturi ce trebuie facute.

Raspuns
Alex

Blestemul prinde atunci cand exista la mijloc nedreptatea. Cand nu este nedreptate, atunci se intoarce la cel ce l-a rostit.Tot ceea ce are binecuvantare de la Dumnezeu sta in picioare. Iar tot ceea nu are binecuvantare de la Dumnezeu nu sta in picioare. Nedreptatea este un mare pacat. Toate pacatele au circumstante atenuante, nedreptatea nu are, atrage urgia lui Dumnezeu.


Sursa: igalis.wordpress.com