KFETELE.RO: INCREDIBIL! UITE CE TREBUIE SA FACI CA SA SCAPI IMEDIAT DE GUSA! ACESTE REMEDII CHIAR FUNCTIONEAZA!
Barbia dubla este o imperfectiune ce ii afecteaza in egala masura pe barbati, ca si pe femei, la un moment dat. In cazul doamnelor, ea se poate masca, intr-o anumita masura, prin machiaj.
Concluzia comuna a tuturor specialistilor este ca ai nevoie de o alimentatie corecta, daca vrei sa scapi de depozitele de grasime in exces asezate comod in oricare zona a corpului.
Alimentatia corecta impune, automat si un stil de viata corect, caracterizat prin consumul de alimente neprocesate, prin miscare si cel putin doi litri de apa pe zi. O astfel de viata te va ajuta sa scapi de orice astfel de defomare a corpului si va preveni aparitia ei, ulterior.
Pentru a declansa procesul de ardere a depozitelor de grasime in exces imparte alimentele pe care le consumi intr-o zi in cinci mese mici si nu pune pe lista de cumparaturi decat alimente brute, neprocesate cum sunt legumele si fructe proaspete, carnea slaba, lactate si branzeturi, carnea de pestele si oua, fructele oleaginoase, leguminoasele si pseudo-cerealele, te sfatuieste Valentin Vasile.
In plus, bea doi litri de apa pe zi si fa cel putin de trei ori pe saptamana antrenament cardiovascular combinat cu 2 sedinte saptamanale de antrenamente cu greutati.
Daca totusi normoponderabil fiind ai un aspect inestetic de gusa si esti diagnosticat cu disfunctii ale glandei tiroide, incearca sa iti compui o cat mai mare parte a alimentatiei (de preferat 70%) din fructe, legume, oleaginoase si seminte consumate in stare cruda, sa suplimentezi aportul de iod si sa consumi o cantitate suficienta de apa zilnic pentru a combate retentia de apa.
De asemenea, ar trebui excluse din alimentatie toate alimentele care contin faina, zahar, grasimi hidrogenate, prajelile, sucurile din comert si orice aliment procesat, a declarat Valentin Vasile, pentru Business24.
Sursa: Sanatate.bzi.ro