terrafemina.com informeaza: 5 (foarte) bune motive pentru a dormi goi (Autoare: Adele Breau)
Aruncati imediat pijamaua si sosetele din picioare, care il aduc la disperare pe partener. Dormitul in corpul gol va schimba viata (si nu un pic). De ce? Va explicam in continuare.
In fiecare seara va imbracati in pijama sau in tricou, spuneti partenerului te iubesc si va acoperiti cu pilota pana la gat. Fara sa stiti, faceti o mare greseala, care accelereaza imbatranirea organismului, deschizand usa larg bolilor. Dar mai important: ingropati, probabil, pentru totdeauna orice speranta a unei vieti sexuale implinite (dar stiti asta, nu?). Da, in ciuda ceea ce cred unii oameni, somnul in corpul gol este foarte sanatos din mai multe motive. Sa explicam.

1. Previne infectiile

Ascunderea intimitatii intr-o pijama supusa la temperaturi ridicate creeaza un mediu in care infectiile bacteriene se pot dezvolta mai usor. Va recomandam in schimb sa lasati aerul sa va atinga corpul in timpul noptii pentru a preveni bolile. Aerisiti, aerisiti, aerisiti.

2. Somnul este mai bun

Cand dormiti, este foarte important sa oferiti organismului un mediu confortabil. Daca temperatura corpului scade treptat in timpul somnului, este esential sa nu-l supunem la o temperatura prea ridicata prin acoperirea straturi de pijamale si paturi, pentru ca riscati sa sufereti un disconfort care tulbura somnul. Mai mult decat atat, este cu siguranta dificil sa va strecurati in asternutul rece atunci atunci cand mergeti la culcare: efortul determina corpul sa lupte impotriva acestei schimbari bruste a mediului, ceea ce face sa ardeti calorii inainte de somn. Pe scurt, si asta e tot un avantaj.

3. Aveti o piele mai frumoasa. Si cel mai frumos par

Da, este o nebunie, dar aflati ca secretia de melatonina si secretia hormonului de crestere, hormoni anti-imbatranire, sunt deranjate de caldura excesiva. Deci, prea multa caldura in timpul somnului afecteaza aceasta regenerare constanta, mai degraba stimulata de scaderea temperaturii corpului. Sunteti de acord ca ar fi pacat sa ratati acest mic facelift natural nocturn pentru unele frisoane mici, mai ales ca hormonii de care aminteam fac o piele frumoasa si, de asemenea, un par frumos.

4. Ganditi mai bine despre propria persoana

Lasand corpul gol, contactul cearceafului pe piele va ajuta sa va simtiti mai increzatoare in corpul dv. Si cu o dorinta fizica mai mare. Va simtiti sexy dupa o noapte in care ati dormit goala ? Ati devenit sexy!

5. Faceti sex mai bine

Nu in ultimul rand, efectul final, fara indoiala, va fi un impuls pentru viata sexuala. Dormitul in pielea goala a celor doi parteneri ii ajuta sa isi redescopere pielea dupa o lunga perioada de castitate impusa de pijamale. Renuntand la pijamale, va veti simti mai tineri si mai dornici de sex! Incepem in seara asta?