Condimentele Kotanyi ne umplu casele si inimile cu aromele Sarbatorilor iernii.
Alese cu mare grija, mirodeniile Kotanyi dau savoare specialitatilor traditionale din bucataria romaneasca, dar si creatiilor culinare originale sau din alte bucatarii ale lumii.
Pentru masa de Craciun si pentru toate petrecerile iernii, specialistii de la Kotanyi au creat excelente amestecuri de condimente, pe care fiecare le poate combina, dupa gust. Traditionala friptura de porc si carnatii sunt delicioase cu mirodeniile special alese de la Kotanyi.
Nelipsita cana de vin fiert isi imbogateste gustul cu arome de scortisoara, cuisoare, macese, ghimbir, bucati de mere uscate si coaja de portocala, iar placinta cu mere se rumeneste in cuptor si devine mai savuroasa cu amestecul de mirodenii creat special pentru aceasta. Si pentru preparate din peste si legume, dar si pentru dulciuri delicioase, Kotanyi a pregatit mirodenii speciale si amestecuri deosebite de condimente. Lasati-va inspirati de acestea!