Carmen Voinea Raducanu a postat un text emotionant pe pagina sa de Facebook despre pilotul ADRIAN IOVAN, care a murit in tragicul accident aviatic. Il redam in continuare.

"Pe Adrian Iovan l-am cunoscut in 2001. Ne-a fost recomandat ca fiind un pilot exceptional, aveam nevoie de un aviator la emisiunea Familia de 5 stele. N-a venit in uniforma, a sosit cu fiica lui, calare pe o motocicleta, imbracat in piele. Ne-a cucerit pe toti, fara exceptie. Un om cald, fin, plin de umor, un tata inteligent. Ne-a devenit prieten si-a sarit in ajutorul nostru ori de cate ori am avut nevoie. A venit in emisiunile noastre de la mare - Punem pariu ca-i vara? - si ne-a dus cu avionul la Viena, tot pentru o emisiune, alta, Secret profesional se numea. Pe mine m-a vindecat de teama de avion, m-a invitat in cocpit si mi-a explicat ca nu are rost sa ma tem de avioane dupa atata amar de ani de cand zbor. M-a convins ca nu se poate intampla nimic rau, desi mie mi se declansase de ceva ani o fobie teribilă si credeam contrariul, ma imbarcam numai in stare de leguma, dupa ce luam calmante cu pumnul. Mi-a explicat ca avioanele nu cad.
Iar doctorul Valentin Calu s-a oferit voluntar, in 2005, sa zboare cu noi in campania Vedete pentru sinistrati, pentru ca aveam nevoie cu siguranta de un medic. Si a fost nevoie de domnia sa...
Toata seara nu m-am dezlipit de programele de Stiri, am sperat in toate clipele ca macar cei doi oameni cunoscuti, dintre toti oamenii speciali de la bord, oameni de o rara noblete sufleteasca, sa fie bine pana la capat.
N-a fost sa fie. Zbori acum cu ingerii, Adrian Iovan. In pace.
Desi n-ar fi trebuit sa fie asa, ar fi trebuit sa ramai la mansa. Pentru ca avioanele nu cad niciodata."