www.libertatea.ro informeaza: Pe Stela Popescu, admiratorii nu au vazut-o niciodata trista sau cu acea fata specifica omului chinuit de durere. Asta pentru ca actrita a dorit ca fiecare aparitie publica de-a sa sa fie un motiv de bucurie pentru cei care o admira.
Insa, dincolo de zambetele, glumele si jovialitatea sa, Stela Popescu a ascuns o suferinta: diabetul, bata-l vina, ii da de furca de ani buni. Iar lucrul acesta, actrita l-a marturisit in cartea de bucate Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, o culegere” de retete moldovenesti pe marginea carora actrita face tot felul de precizari.
Intr-una dintre acestea, ea face referire si la pacatoasa ei boala: Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce?”.
Ei bine, tot actrita ofera si un raspuns: Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza Â'magarulÂ'. Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”.
De altfel, actrita a recunoscut in interviurile sale ca este gurmanda si ca aproape toata viata a incercat sa tina cure de slabire, dar placerea de a manca a biruit de fiecare data.