Cautare

4635 de rezultate pentru "ziua mondiala a inimii" (3.16 secunde)
Afla care este valoarea normala a tensiunii, in functie de varsta. ... De asemenea, iti poti lua periodic tensiunea arteriala, pentru a vedea daca apar schimbari si daca este cazul sa te ingrijorezi. Pentru asta, ar trebui sa stii care este valoarea normala a tensiunii in ficare etapa a vietii.
Insuficienta suprarenala Desi aceasta afectiune este mai putin comuna decat hipotiroidismul, Cappola spune ca este cea de-a doua tulburare endocrina dupa care se uita atunci cand un pacient se plange de oboseala.
Este eficient impotriva streptococilor Streptococii care cauzeaza scarlatina, difteria, inflamarea invelisului inimii (febra reumatica) sunt distrusi de usturoi. ... De fapt, usturoiul este una dintre cele mai bogate surse de germaniu si seleniu organic (vital in prevenirea bolilor de inima si a multor forme de cancer).
Ceaiul negru Potrivit medicilor, ceaiul negru este recomandat pentru prevenirea bolilor de inima, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea circulatiei sanguine, impotriva durerilor de cap si a cheagurilor de sange. ... Dupa ce s-a racit, il poti indulci cu miere.
Un studiu finalizat recent in Romania reconfirma efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scaderii riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare.
Hell of a party, cum ar spune americanii. Numai ca, la un moment dat, scopul nostru la aceasta petrecere a fost atins si trebuie sa plecam. ... moartea clinica, care este starea organismului in conditiile opririi complete a circulatiei, respiratiei si activitatii functionale a creierului.
A. ... A Diagnostic Dilemma, Greden subliniaza ca, de multe ori, este trecut cu vederea faptul ca dozele mari de cofeina pot induce simptome imposibil de distins de cele ale anxietatii.
Astazi vorbim despre sindromul inimii frante. Cardiologul Calin Iulian ne spune de la ce apare, cum se manifesta si daca se vindeca sau nu.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui. ... la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
TARIF PROMO 595 EURO / PERSOANA Ziua I: ... Deplasare la Muntele Tabor -inchinare in Biserica Ortodoxa Schimbarea la Fata (locul Schimbarii la Fata a Domnului, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului).
Cum si cand sarbatoresti Ziua Republicii? ... Ziua Republicii. ... De Ziua Monarhiei am intalnit mii de oameni fericiti ca au putut petrece cateva ore la Palatul Elisabeta. Nu conteaza ca nimeni nu se bucura in strada de Ziua Republicii, daca atatia romani sunt dispusi sa faca sacrificii pentru sistemul republican.
Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala La multi ani, romani! ... 1 Decembrie este ziua noastra, a tuturor, oriunde ne-am afla. Este ziua in care sarbatorim impreuna valorile nationale.
Ana Foca, denumire provenita din combinarea numelor a doua sfinte crestine, Ana si Foca, se tine pentru ca oamenii sa fie feriti de foc, atat de focul soarelui, care arde si usuca plantele, cat si de trasnete si incendii.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Am ales ca titlu al acestei declaratii spusele lui Nicolae Iorga deoarece maine celebram Ziua eroilor, o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
AGERPRES / Ziua Limbii Romane, in Capitala: Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.
Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. Potrivit wikipedia, Valentine's Day este Ziua Indragostitilor in traditia occidentala. Ziua comemoreaza pe Sf.
Senatoarea Doina-Elena Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In fiecare an, in Sfanta zi a Inaltarii Domnului nostru Iisus Hristos celebram si Ziua Eroilor, sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul zbuciumatei noastre istorii nationale pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
Anul acesta, Ziua Tatalui se sarbatoreste pe 12 mai Ziua Tatalui si Ziua Mamei au fost legiferate ca sarbatori in Romania incepand cu anul 2010.
Fiona Kirk a conceput dieta Fast Lane si a publicat o carte cu regulile pe care trebuie sa respecti. ... • Bea apa la fiecare 2-3 ore - procesul de ardere a grasimilor are nevoie de apa ca sa functioneze perfect. ... Ziua 1 Dimineata:
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "9 MAI - ZIUA EUROPEI SI ZIUA INDEPENDENTEI ROMANIEI", pe care o puteti citi in continuare. Pentru cetatenii Romaniei, Ziua Europei coincide in mod fericit cu Ziua Independentei Nationale.
google-analytics.com