Cautare

1930 de rezultate pentru "ziar adevarul angajatcfr spunzuratde cires in vrancea" (2.89 secunde)
Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3 pe scara Richter, a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2.11, resimtindu-se pe intreg teritoriul tarii. Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 91,6 kilometri, potrivit Institutului Nattional de Fizica a Pamantului.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
In prezent, compania lucreaza la conceptul viitorului ziar. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, actualul tabloid se va transforma intr-un ziar popular, cu accent pe subiecte sociale.
Am primit un mesaj de la un fost director de regie municipala, care mi-a spus cum am avut tupeul sa scriem ca nu stiu ce afacere s-a oprit in urma unui articol de ziar, cind de fapt el a oprit-o.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. The Huffington Post In 2003 Arianna Huffington a candidat ca independent pentru functia de guvernator al Californiei, concurand cu ArnoldSchwarzenegger.
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
Corneliu Vlad) A scoate astazi pe piata un ziar nou este un pariu greu. A relansa un ziar este si mai riscant, este o aventura. ... Chiar daca un studiu national, publicat mai zilele trecute, vorbeste de o prabusire, pe ansamblu, a tirajelor si numarului de cititori de ziar.
Daca observati toate dosarele aparute in ultimul timp, veti vedea ca oamenii nu au cedat cand erau maturi. ... In facultate, cred ca nici nu stiam ce e Securitatea.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
/ Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
FARCAS) Circula pe internet o alegorie comica geniala, care caricaturizeaza prejudecatile inerente in multe tipuri de cercetare stiintifica. ... In niste benzi desenate din Anglia anilor 1920, este infatisat un om beat, in patru labe, cautand atent ceva pe jos, in apropierea unui felinar.
Exemple sint nenumarate si se creaza chiar situatii care in Romania sint de neconceput pentru a pastra credibilitatea unui mijloc media. Cel mai recent este cel al unui site de pe internet, un ziar electronic msnbc.com.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Se mai fac si lucruri bune in tara asta. ... ceva in el litoralul romanesc, mai avem si cate o bucurie. ... Cand n-o dau in bara la teste, copiii nostri merg in tabere.
Primul ziar color al galatenilor avea sa cistige imediat interesul cititorilor de presa, poate si pentru ca introducea pe piata galateana un stil nou, care "prindea" la public. Cu un format tabloid, "Monitorul de Galati" s-a pliat rapid pe ceea ce dorea in acel moment cititorul:
Desi se intampla in ograda "concurentei", urmaresc fara bucurie demisia (liber-impusa) lui Alexandru Seres din functia de redactor-sef al Jurnalului bihorean, cel mai citit ziar, cel mai occidental, cel mai, cel mai, cel mai... ... Unii se bucura, altii se lamenteaza si ii lustruiesc statuia in muzeul figurilor de ceara.
google-analytics.com