Cautare

888 de rezultate pentru "zapada in neamt" (4.16 secunde)
Cum sa va redresati masina daca derapati Derapajul pe gheata si impotmolirea masinii in zapada sunt doar cateva dintre problemele soferilor, in aceste zile.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. ... Vicepresedintele PSD Neamt, Marius Munteanu, sustine ca are inregistrari audio care sa probeze acest lucru.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Chiar daca, pentru moment, unele atractii materiale par mai bune, pe termen mediu si lung ii asigur pe toti elevii ca doar cartea le da satisfactie in viata si implinire pe toate planurile." Daca lucrurile stau asa, precum graiesti matale, atunci de ce ai promovat in calitate de premier si sef al PDL tot soiul de nulitati si femei usoare sau hoti, cu care ati saracit si batjocorit Tara ?
KFC extinde reteaua de restaurante prin inaugurarea locatiei cu numarul 63, in cel mai nou centru comercial din nord-estul tarii. Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Daca nu este bun la altceva, acest cetatean este, in orice caz, un maestru al prestidigitatiei. ... Intotdeauna, inaintea alegerilor, placile tectonice se pun in miscare. In interiorul fiecarui partid.
SI INVERS Halul de degringolada in care e, de fapt, puterea actuala se poate constata din mascarada maxima instrumentata de propaganda portocalie.
Chiar daca a nins, iar zapada e buna pentru schiat, turistii nu s-au inghesuit in week-end-ul trecut la munte. In jur de 60 de persoane au fost pe partii, cei mai multi fiind proprietarii cabanelor si salvamontistii, care au si deschis sezonul de schi.
Aceste laboratoare mobile controleaza si in prezent starea tehnica a masinilor in trafic, iar de la 1 noiembrie vor verifica si anvelopele, pe drumurile cu zapada, polei sau gheata. ... "In orasele-resedinta de judet, RAR are cate un autovehicul pentru verificarea functionarii tehnice a autovehiculelor din trafic.
Nu trebuie neaparat sa aiba fulg de zapada" "Legislatia prevede ca anvelopele de iarna trebuie sa aiba simbolurile M si S (noroi si zapada). Nu este nevoie sa aiba si insemnul cu fulg de zapada.
Vezi daca le poti schimba Tempereaturile ridicate din ultimele zile a facut ca, exceptand zonele de munte, zapada sa dispara de pe carosabil. In aceste conditii se pune intrebarea daca anvelopele de iarna mai necesita oportunitatea mentinerii pe automobile.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
google-analytics.com