Cautare

289 de rezultate pentru "zamfira virgil" (2.64 secunde)
Un sef de la Complexul Energetic Oltenia a lesinat in timpul controlului trimis de ministrul Virgil Popescu. Omul a sunat singur la 112 ca sa ceara ajutor.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Asadar, revenind la calculele si situatia prezentate de Biroul Electoral Judetean, reprezentantii Aliantei in Senat sunt Puiu Hasotti, respectiv Virgil Serbu (prin redistribuirea voturilor).
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a demis ieri din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii pe Virgil Paunescu. Potrivit unui comunicat remis de Guvern, acesta a fost eliberat din functie din motive de incompetenta.
In locul liberalului Virgil Serbu (devenit parlamentar) si al democratului Laurentiu Mironescu (de asemenea parlamentar) au fost validati liberalul Emil Marin si democarata Doina Basescu.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Alte nume vehiculate pentru posturile de secretar de stat la Ministerul Finantelor sunt Claudiu Doltu si Catalin Doica (PUR), iar Virgil Nitulescu si Marius Lazurca ar putea ocupa cele doua posturi de secretar de stat ramase libere in Ministerul Culturii.
in ce relatii s-a aflat cu fostul director al SRI, Virgil Magureanu? Daca este adevarat ca a ajuns ministru al Tineretului si Sportului, in 1990, in Guvernul Petre Roman, cu sprijinul acestuia?
Presedintele a fost intrebat, la finalul declaratiei de presa sustinuta inainte de plecarea spre Bruxelles, cum comenteaza decizia minsitrului de Interne, Gabriel Oprea, de a-l numi la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna a ministerului pe Virgil Ardelean, Traian Basescu raspunzand:
S-ar parea ca in schema ar intra si Virgil Magureanu. Cel putin asa barfesc unii. Dar despre stadiul in care se afla formarea partidului, Cozmin Gusa a declarat ca nu poate vorbi decat… marti.
EUGEN NICOLICEA • Parlamentar si afacerist de succes cu o avere uriasa A candidat in Mehedinti, pentru Camera Deputatilor, obtinand in Colegiu 43,71%, urmat de Virgil-Daniel Popescu (PNL) - 24,25% si de Rafael Norocel Ciorascu (PDL) - 23,30% din voturi.
In ceea ce-l priveste pe Nastase, un document publicat ieri in presa demonstreaza ca ex-premierul social-democrat era preocupat nu numai de controlarea presei ci si de influentarea justitiei - fapt cu atat mai grav cu cat interventia sa era in favoarea persoanei care a ordonat asasinarea liderului sindical iesean Virgil Sahleanu.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
"Vulpea" este celebrul Virgil Ardelean, care a ramas o vreme in functie si dupa fuga celebrului Hayssam - si continua sa isi construiasca un parcurs in Ministerul Administratiei si Internelor, inceput in 1997.
Acuzatia este bizara, mai ales ca este lansata impotriva unei persoane care vreme de peste doua decenii,cu exceptia episodului neconsumat al insotirii cu partidul infiintat de Virgil Magureanu, nu a fost prezenta in viata publica si politica a Romaniei.
PNA ancheteaza legalitatea hotararilor emise de CL Sulina Dupa ce au incercat prin diverse artificii dincolo de limita legalitatii sa le transfere in domeniul privat al orasului, inclusiv prin complicitatea fostului guvern PSD-ist, edilii din Sulina, in frunte cu actualul primar Aurel Dumitriu, a trebuit sa puna capat jocurilor de interese ce au luat forma unor dubioase hotarari ale Consiliului Local, ca urmare a interventiei energice a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, respectiv ale fostului guvernator Virgil Munteanu, care a denuntat PNA-ului intentia ilegala a autoritatilor din orasul de la Gura Dunarii.
Primul vizat a fost Virgil Dragusin, cel care a prezentat raportul comisiei de cenzori si membru al echipei lui Pavel.
Potrivit directorului general al RAT Craiova, Virgil Boboc, o majorare de 14-15 procente ar putea fi aplicata si la pretul abonamentelor, tot de la 1 septembrie.
Opera teologica si filosofica a lui Joseph Ratzinger“, de decanul Facultatii de Teologie Romano-Catolica, Jözsef Marton, si de decanul Facultatii de Teologie Greco-Catolica, episcopul Virgil Bercea.
Institutul National de Statistica (INS) a introdus in cosul de consum dupa care se calculeatza inflatia sortimente noi de bunuri si servicii, precum cheltuielile pentru gimnastica de intretinere sau autoturismele second hand, a declarat, marti, presedintele institutiei, Virgil Voineagu.
google-analytics.com