Cautare

289 de rezultate pentru "zamfira virgil" (3.41 secunde)
Potrivit presedintelui Federatiei Sindicale Solidaritatea Virgil Sahleanu, Gheorghe Tiber, reprezentantii patronatelor si ai federatiilor sindicale reprezentative nu au putut ajunge la un acord in privinta continutului unui numar de 17 articole ale noului CCM, cele mai importante fiind cele legate de drepturile salariale.
Subprefectul Virgil Panduru a explicat ca punerea in posesie este in prezent o mare problema in dosarele nerezolvate din cauza naturii juridice a terenurilor ramase. ... Virgil Panduru a spus ca dreptul de proprietate a fost reconstituit pentru 99 la suta din cazuri, dar terenuri libere sunt foarte putine.
Directorul Muzeului Taranului Roman, Virgil Nitulescu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca hotararea de guvern privind comasarea MTR cu Muzeul Satului va fi reluata, personalul acestei institutii va reactiona fata de o asemenea decizie, ajungand chiar la proteste de strada.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Virgil Guran este noul vicepresedinte al PNL, dupa retragerea din cursa a lui Virgil Popescu.
Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, spune ca se impunea remanierea ministrului energiei, Virgil Popescu, in urma haosului din Energie. Tudose critica masurile luate de Virgil Popescu si spune ca nu au adus deloc rezultatele asteptate.
VIRGIL de 47 de ani, din jud. ... Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor le cerceteaza in stare de libertate pe Cristina Zamfira Serbanescu, de 30 ani, administratora unei societati comerciale si pe Anca Cristina Paruschi, de 39 ani, director economic, ambele din Constanta, care in numai o luna de zile, in perioada iunie- iulie 2005, au reusit un tun de circa un milion euro.
Antrenorii Aurelian Rosca si Marius Danulet au apreciat evolutia buna a sportivelor Monica Sarbu, Diana Branzan, Ana Tanasie, Hermina Stoicanescu, Liliana Orza, Iulia Andrei, Alexandra Andrei, Ionela Gherman, Larisa Zamfira, Oana Buca, Alexandra Ciuca, Florentina Craiu, Camelia Juganaru, Stefania Stefan, Alexandra Preduca si Alina Ilie si privesc cu incredere catre faza finala.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
- Maia MORGENSTERN - Aneta Duduleanu - Carmen TANASE - Zoia - Adriana TRANDAFIR - Fraulen - Virginia ROGIN - Lena - Manuela HARABOR / Ioana ANCEA - Colette Duduleanu - Tudor ISTODOR - Mircea Aldea - Diana CAVALLIOTI - Wanda Serafim - Gabriel FATU - Ianache Duduleanu - Doina TEODORU / Andreea CHIRITESCU - Margareta Aldea - Ionut CIOCIA - Georges Duduleanu - Cosmina DOBROTA / Mariangela COLDEA - Zamfira - Costume :
De parca nu aveam destule bube pe capetele noastre amarate, vestea despre cumplitul asasinat comis de catre Luminita Zamfira Solcan a cazut ca un trasnet.
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Ultimul plecat din Parlament este deputatul Virgil Pop. Deputatul clujean care paraseste Parlamentul este Virgil Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.
Va fi interesanta pentru investitori si zona Craiova-Calafat, în virtutea aparitiei podului peste Dunare si a conductei de gaze", a mentionat presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din România, filiala Dolj, Virgil Boboc.
Va fi interesanta pentru investitori si zona Craiova-Calafat, în virtutea aparitiei podului peste Dunare si a conductei de gaze", a mentionat presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din România, filiala Dolj, Virgil Boboc.
Functioneaza perfect, dar are o singura problema, bateria. Ma tine cinci zile. Voi ce model preferat ati avut? V.", a scris Virgil Iantu, in dreptul imaginii.
Virgil Panduru, subprefectul judetului Olt, a declarat ca Prefectura Olt nici nu se gandeste sa primeasca dosarele pana cand acestea nu vor fi complete si actele depuse de doljeni in 1991 verificate la sange.
La finalul audierilor, Constantinescu a declarat ca, in opinia lui, vinovati pentru evenimentele din iunie 1990 sunt fostul sef al statului Ion Iliescu si fostul sef al SRI, Virgil Magureanu.
google-analytics.com