Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (3.85 secunde)
"In contractul nostru de munca este prevazut sa ne ridicam salariile pe 10. In aceasta luna s-a intarziat si ni s-a promis ca ii vom primi pe 15, dar a trecut si aceasta data, vine sfarsitul lunii si noi...
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova.
"Chinezii vor sa construiasca hidrocentrale si drumuri in Romania". 'Doua mari companii chineze, China State GRID si Shanghai Construction Group, sunt interesate sa participe la realizarea unor proiecte in parteneriat public in Romania. ... Autoritatile romane par sa-si indrepte atentia catre investitorii chinezi in ceea ce priveste parteneriatele public private.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pe str.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
din Craiova, antrenata de Daniela Capatana si Adrian Deaconu, a intrat in lupta pentru medalii dupa ce a reusit calificarea in finala Campionatului National, competitie organizata de Federatia Romana de Volei (FRV). ... au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET:
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Le repara, vopseste si spala in fiecare zi. Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Persoanele implicate în agricultura pot sa-si achizitioneze, pentru cinci zile, masini si utilaje la preturi speciale.Târgul Agrotex 2008, aflat la cea de-a XVII-a editie, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", prin firma sa specializata Expooltenia, se desfasoara, în perioada 10 - 14 mai, pe platforma hipermarketului PIC Craiova.
RCS&RDS a acoperit cu Wi-Fi gratuit zone foarte circulate din Romania, inclusiv multe statii de metrou din Capitala, dar si statiuni de pe litoral. Printre orasele mari din tara unde au fost instalate hotspot-uri indoor si outdoor se numara Arad, Timisoara, Iasi, Pitesti, Brasov, Buzau sau Braila.
In proiect se arata foarte clar ca "dupa expirarea mandatului, deputatii si senatorii care nu isi mai reinnoiesc mandatul si nici nu beneficiaza de pensie, primesc in continuare o indemnizatie tranzitorie, pina la obtinerea unei retributii salariale, dar nu mai mult de sase luni ".
google-analytics.com