Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (4.52 secunde)
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Totodata, din cauza unor lucrari, pe DN 1A, intre kilometrii 155+270 de metri si 155+280 de metri, intre localitatile Cheia si Sacele, in judetul Brasov, traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alernativ in ambele sensuri.
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intens pe DN 1 (Valea Prahovei), pe sensul catre Bucuresti se circula ingreunat, in coloana, in zona localitatilor Busteni si Azuga. ... DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti. Ideea unui drum expres care sa lege Autostrada Bucuresti-Pitesti de Autostrada Soarelui nu e noua. Primaria chiar a inceput constructia unui pod si a facut exproprieri in zona Lacului Morii. Lucrarile au fost insa blocate in instanta.
Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR: Calin Iulian (Stefanesti), Arbitru AVAR: Artene Ovidiu (Vaslui)
Finala barajului pentru Conference League Se joaca intr-o singura mansa. Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. ... Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. ... Alte doua cadre medicale sunt cercetate in dosar.
Dacia a lansat ieri la Craiova, in Piata Prefecturii, o ampla campanie de teste cu modelul Logan, sub sloganul "Cu Logan, orasul tau este Europa", unde se poate castiga o Dacia Logan Ambiance 1.4 MPI.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
o intalnire timp de doua ore in cadrul careia isi pot descoperi vocatia si gasi solutii pentru viitorul profesional, in cadrul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.
Acesta a constatat ca in mediul virtual, pe diferite site-uri sau bloguri, a gasit copiate, la virgula, texte intregi din lucrarile sale, fara nici cea mai mica referire la autor sau editor.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Din pacate, multi romani nu constientizeaza inca gradul sporit de risc implicat de hipertensiune si complicatiile asociate acesteia, mai ales in cazul persoanelor cu varste de peste 50 de ani. ... Pe masura ce inaintam in varsta, riscul de hipertensiune creste, a declarat Crina Sinescu.
Au renuntat la greva generala, pentru ca au obtinut majorarea salariala de 44%, asta in conditiile in care propunerea initiala de 40% nu ii multumea defel.
El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
google-analytics.com