Cautare

7118 de rezultate pentru "viata" (3.29 secunde)
Vinul rosu poate ascunde in el secretul longevitatii Cercetarile facute de-a lungul timpului au aratat faptul ca anumite calorii pot prelungi durata de viata de la celulele mononucleare pana la mamifere.
Dezbaterea "Recastiga-ti feminitatea" Educatia si stilul de viata sanatos se afla printre preocuparile principale ale Asociatiei ROI (www.aroi.ro). ... Iar energia noastra, a femeilor, depinde mult de ceea ce se intampla in viata noastra intima.
Viata m-a binecuvantat cu o familie de aur intr-un oras paradisiac - Campulung Muscel, ce miroase a munte si vesnicie.
SAGETATOR 22.11-21.12 Viata personala si sociala. Solutia pentru multele goluri din viata personala mai asteapta putin, dar calea spre rezolvare este presarata cu puzzle-uri interesante care va cam dau peste cap pana le completati. ... CAPRICORN 22.12-19.01 Viata personala si sociala.
LEU 22.07-22.08 Viata personala si sociala. ... Viata celor fara de partener ar putea fi presarata cu momente de foc in prima parte a anului dar lucrurile cu adevarat fierbinti le traiti abia dupa 17 august.
Tinerete fara batranete si viata fara de moarte Referat trimis de: ... conceptia despre viata si moarte, locul si rostul omului in univers, sensul si limitele fericirii. ... binele si raul), "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" face parte din acele basme care au ca motiv imparatul fara urmas.
unde altundeva s-ar putea ascunde viata extraterestra? Pentru ca noi insine locuim pe o planeta, ne-am obisnuit asa de mult cu aceasta idee, incat am ajuns sa credem ca "viata extraterestra" e sinonim cu "viata pe alte planete". Dar oare numai pe planete ar putea exista viata?
Un alt motiv sunt bolile psihice.Halucinatiile, trairile intr-o "realitate" diferita ii face pe unii sa ucida fara sa fie constienti, deci si fara regrete.As adauga pe cei care sunt platiti sa ucida.Si ei sunt o categorie aparte care o fac pentru bani.In plus la fel ca un chirurg care opereaza fara emotii, nici ei nu mai au emotii cand iau viata cuiva.
Cristian Burcioiu ) Saltul spre moarte pe care o avocata l-a facut in urma cu trei luni - atunci cand s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Bucuresti -, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia incerca sa scape de sotul ei, o bruta in viata lor de cuplu.
pe 26 aprilie, Google a creat un Doodle special pentru sonda care a ajutat la confirmarea posibilitatii de a exista viata pe Enceladus.NASA a anuntat ca Enceladus, unul dintre satelitii naturali ai planetei Saturn, si Europa, unul dintre satelitii planetei Jupiter, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra, a anuntat agentia spatiala americana, joi, intr-o conferinta de presa.
- Daca visezi ca plangi in vis vei primi o veste buna neasteptata sau vei avea parte de niste schimbari in viata ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine si cei apropiati din jurul tau.
Ciresele din vis reprezinta adesea faptul ca nu prea esti un om stabil ori dai peste oameni nestatornici in viata, care nu iti pot asigura un trai decent din punct de vedere financiar, insa cert este ca vei avea parte de bucurie si de fericire multa.
Insa un adevarat suflet pereche este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care te pune fata in fata cu tine pentru a-ti putea schimba singur viata.
Uneori suntem ca niste fluturi care dau din aripi o zi si cred ca e pentru toata viata Ne indragostim de oameni care vor fi in viata noastra o zi, dar vor lasa urme pentru totdeauna.
Impactul Facebook-ului in viata de zi cu zi - avantaje si dezavantaje (Autoare: Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi si ramanand in the limelight.
Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul. ... Ionescu, cu adanca durere in suflet, anunta incetarea din viata a scumpului lui cumnat, Popescu. ... In ultimele luni de viata isi dorea un copil.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea. ... - Activitatea politica a adus schimbari in viata dvs?
A incetat din viata la 22 octombrie 1995 la Bucuresti si a fost inmormantata la Cimitirul Straulesti II. ... Gabriela a trait viata unui mare scriitor si nu va avea postumitatea unui mare scriitor.
Istoricul stiintei Colin Russell a sugerat ca multe speculatii din secolul al XVII-lea, privind alte lumi, au avut in comun principiul ca Dumnezeu putea crea viata oriunde ar fi dorit si ca Universul nu exista doar in beneficiul exclusiv al fiintelor umane, ci demonstreaza slava Lui pentru toate fiintele din Cosmos.
google-analytics.com