Cautare

7118 de rezultate pentru "viata" (4.42 secunde)
La sarbatorirea a 81 de ani, Ion Iliescu si-a impartasit joi gandurile cu care a intrat in cel de-a noualea deceniu de viata, vorbindu-le celor prezenti la aniversarea sa despre secretul vietii echilibrate, despre afectiunea fata de sotia sa, Nina, si despre regrete.
Asigurarile de viata si cele la credite au si ele scaderi dramatice. ... Asigurarile de viata s-au mentinut in trendul de crestere - 24,1% fata de asigurarile generale.
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. La TEDxWomen, Jane Fonda se intreaba cum percepem aceasta etapa noua din viata noastra.
Si din pacate, exista si multe femei a caror experienta de viata contine si un astfel de episod neplacut.
Nathalie Cabrol, care conduce vanatoarea dupa viata extraterestra la Institutul SETI din California, a declarat pentru MailOnline: ... - Daca exista o viata inteligenta, ea stie deja ca suntem aici.
- Am fost destul de protejata inca de la primul contact cu viata din Bucuresti, caci parintii mei au avut grija sa nu simt cele mai rele aspecte ale orasului. Mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu stilul de viata de-aici, cu distantele, cu transportul, cu oamenii.
- Multe persoane sunt interesate sa afle cum decurge o zi din viata unui antrenor. Cine este Mihai Dragomir in viata de zi cu zi? ... Mesajul meu catre toti este sa inceapa un program de miscare si de viata sanatoasa cat mai curand!
- Draga Areta Sandru, iti mai aduci aminte ce motive, ce "evenimente" din viata ta te-au condus spre proza, spre scrierea prozei? ... - Toti avem o experienta de viata, depinde ce vrem sa scoatem din ea intr-o carte. ... - Stiu ca a discuta astazi despre "experienta de viata" starneste intotdeauna iritare.
Vor ramane sa-si continuie viata in dimensiunea 3D, conform programului cu care au venit. ... Toate sufletele au fost asistate in fiecare viata prin care au trecut, indiferent daca ele au fost sau nu constiente de prezenta acestor indrumatori.
Fotografia a aparut acum un secol si jumatate, ca urmare a dorintei omului de a retine din nenumaratele evenimente ce-i marcheaza viata pe cele mai importante.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Iubeste ascunzisurile si intortocherile, aproape urand drumurile drepte si locurile comune, cu alte cuvinte are o deosebita predilectie in a complica lucrurile inclusiv propria-i viata.
Talasemia majora este o boala genetica hematologica grava, care se poate trata eficace in zilele noastre si poate asigura bolnavilor o viata relativ normala. Tratamentul talasemiei dureaza toata viata si se face cu transfuzii de sange si cu medicamente chelatoare de fier.
Hawkins poate fi aplicat oricand in viata cotidiana. ... - Traversarea unei crize de viata ne face mai umani, mai plini de compasiune, mai toleranti si mai intelegatori cu noi insine si cu ceilalti.
Acele animale care sunt conduse in viata exclusiv de hormoni. ... Ea, femeie care toata viata a fost liantul familiei, a incercat sa fie sprijin pentru sot, copil si toti cei ce aveau nevoie de un umar pe care sa planga, de un ajutor moral.
Echilibrul dintre viata profesionala si cea personala este o tema sensibila, careia i se acorda tot mai putina importanta. Statisticile spun ca petrecem la serviciu circa o treime din viata, timp in care colegii ne sunt mai mereu prin preajma.
- Sportul pentru mine a insemnat, inseamna si va insemna VIATA! ... Un adevarat Maestru al artelor martiale care venea intr-adevar cu o abordare noua pe piata, fapt ce a constituit pentru mine o initiativa pentru viata si pentru mai departe.
Stau marturie multele legende si scrieri despre fiinte umane dornice sa afle viata fara de moarte, elixirul tineretii, secretul vietii vesnice.
amintirea, parfumul ei durabil - Jean de Boufflers -Este suprinzator cat de multe amintiri se cladesc in jurul lucrurilor neobservate la un moment dat - Barbara Kingsolver -Amintirile noastre sunt singurul paradis din care nu putem fi izgoniti - Jean Paul Richter -O viata de indelungata binecuvantare pentru copii este sa-i inzestrezi cu amintiri calde despre timpurile petrecute impreuna.
google-analytics.com