Cautare

3311 de rezultate pentru "valori normale a hemoglobinei la femei" (5.69 secunde)
Scaderile de pe pietele internationale lovesc si Bursa de Valori de la Bucuresti (BVB).
Reprezentantii companiei Oil Terminal au depus, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) documentatia necesara pentru promovarea la prima categorie a bursei. Anuntul a fost facut printr-un comunicat, publicat la Bursa de Valori din Capitala.
Senatoarea Doina-Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Reducerea fiscalitatii si a birocratiei reprezinta solutia pentru viitorul Romaniei!.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia.
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Femei din toate limbile, uniti-va!
"Cancerul ovarian nu este silentions, este zgomotos", a declarat dr. ... Cancerul ovarian reprezinta 4% dintre toate tipurile de cancer la femei, dar are cel mai rau prognostic", a mai spus expertul pentru Webmd.com.
Peste 30 de femei liberale au participat ieri la un curs al scolii de vara pentru electoratul 2008. Cursul a fost tinut de Ileana Gruia, presedinte PNL al organizatiei de femei din sectorul 4 Bucuresti.
Ion Iliescu pare sa preia, intr-un alt registru, practica lui Traian Basescu de a promova femei in functii de conducere.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei. Avantul argumentativ al ex-presedintelui feminin, privind nerespectarea prevederilor din regulamentul-cadru al organizatiei a fost repede inecat de replica presedintelui confederatiei:
Foarte multe femei iubesc tatuajele chiar de aceea sunt simboluri si motivatii de tatuaje care nu arata bine numai pe femei, ca de exemplu florile, fluturele, zanele si multe altele. Dar sunt femei care iubesc tatuajul barbatesc care este de exmplu un craniu, un dragon sau un sarpe.
Ca in fiecare an, de Ziua Femeii, fiecare restaurant a organizat serate speciale, de la care stripperii au fost nelipsiti. ... Si in acest an "localurile au fost luate cu asalt de catre femei.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii. Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, este de parere ca daca Executivul va continua sa promoveze masuri de austeritate precum cele luate pana acum, Romania nu va putea iesi din criza nici in urmatorii zece ani.
Camera Deputatilor a adoptat ieri articolul din proiectul de lege a pensiilor care prevede egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati, la 65 de ani, pana in 2030, fiind inregistrate 105 voturi "pentru", 82 "impotriva" si noua abtineri.
AGERPRES informeaza ca senatorii din Comisia de munca a Senatului au stabilit varsta standard de pensionare pentru femei la 60 de ani.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). ... La Academia de Politie "A.I.
Inscrierile incep la 11 iulie, iar programul prevede organizarea de prezentari si mese rotunde si in municipiul Galati.
google-analytics.com