Cautare

1257 de rezultate pentru "valeriu ungureanu" (2.85 secunde)
Pentru ce a fost curatata agenda legislativului de proiectele guvernului Ungureanu:
CELE MAI TARI REPLICI din sedinta partidului Cu demisia lui Emil Boc pe masa, democrat-liberalii cauta un presedinte pentru a relansa partidul, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu fiind considerat de o mare parte dintre liderii PDL solutia cea mai potrivita.
Presedintele suspendat a mai precizat ca este dispus sa il sustina pe Ungureanu pentru o candidatura la presedintie, dar nu inca. ... El a adaugat, pe fondul unei discutii legate de pierderea majoritatii parlamentare de catre PDL, ca Ungureanu a fost un premier "mai distant"
Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei. ... razboi cu USL, nu in PDL", a declarat Traian Razvan Ungureanu, potrivitPro Arges.
Alaturi de mine se afla Constantin Ungureanu, patronul Policolor Craiova.
 100 de lei sacul de azotat? Directorul combinatului Doljchim din Craiova, Dumitru Ungureanu, a declarat pentru GdS ca in partea de nord a judetului Dolj, dealerii au urcat pretul ingrasamintelor chimice cu 40%, ca sa-si pregateasca terenul pentru perioada cand vor veni subventiile de la stat.
Traian Basescu nu doreste reducerea CAS Presedintele Traian Basescu nu adera la ideea premierului Mihai-Razvan Ungureanu de a scadea CAS, intrucat considera ca varianta majorarii salariilor este mult mai eficienta, deoarece o parte din bani se transfera in fondul de pensii si reduce deficitul, potrivit unui interviu acordat EvZ.
"Statul, din creditor devine actionar al CFR" Departamentul pentru mediul de afaceri, piata de capital si IMM, din cadrul PSD, isi exprima nemultumirea cu privire la decizia luata de Guvernul Ungureanu de a converti datoriile CFR SA in actiuni.
Ungureanu inchide poarta, iar Pintea, Bradeanu si Tacalie nu dau bilete de voie. ... La atacul imediat urmator al Ungariei, vine inca o interventie marca inregistrata Ungureanu, iar Romania incepe sa zburde. ... Ungureanu 11 interventii, Tolnai - portari;
Doamna Iulia Ungureanu croseteaza de-o viata.
In schimb, FC Caracal, cu Nae Ungureanu antrenor principal, a reusit un retur de forta, cistigind meciuri cu echipele pretendente la promovare. ... Acum, noul FC Caracal, sub bagheta aceluiasi antrenor Nae Ungureanu, da piept cu principala contracandidata a Universitatii, CSM Rimnicu Vilcea, meciul fiind programat miine dimineata, la Caracal.
Cine a vazut o porcarie mai mare decit circul provocat de demisia invizibila a ministrului de Externe, Mihai Razvan Ungureanu?
In aceasta situatie, cea mai buna solutie este acceptarea alegerilor anticipate", a afirmat alt lider al PLD, Valeriu Stoica. PLD il curteaza pe Ungureanu Vicepresedintele Partidului Liberal-Democrat, Gheorghe Flutur, a declarat ca usa partidului este deschisa oricand pentru ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu.
"Valeriu Stoica este un frustrat" "Valeriu Stoica este un frustrat, noroc ca nu a nominalizat-o si pe Raluca Turcan la presedintia PNL, a demonstrat ca doi neuroni tot mai are.
La inceputul sesiunii parlamentare de toamna, cei doi au pierdut sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile detinute la comisiile permanente, ei comentand defavorabil deciziile luate prin vot de PNL, in special cele privindu-i pe Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Comisia justitiei este gestionta de fostul ministru Valeriu Stoica, impreuna cu Elena Udrea si cu avocata Cristina Traila. ... Comisia pentru IMM, Comert, Turism si profesii liberale este reprezentata de deputatii Petre Ungureanu, Cristian Boureanu si Gheorghe Albu.
stiti ca pe aceasta tema si Valeriu Stoica s-a grabit sa dea sfaturi PNL... ... Nu, Valeriu Stoica nu poate sa comenteze acest subiect, atata timp cat el, ca si liberal din cate declara si declara, a semnat un protocol, in 2001, cu PSD.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere. ... Valeriu Stoica a declarat ieri ca partidul liberal se afla in cea mai avantajoasa pozitie din ultimii 67 de ani.
Fuziunea, un proiect amanat Cea de-a doua motiune supusa dezbaterilor si votului Congresului a fost cea anuntata de Valeriu Stoica, pentru crearea polului politic de centru-dreapta prin fuziunea PNL-PD. ... Proiectul propus de Valeriu Stoica nu s-a bucurat insa de sustinere din partea liberalilor.
El a refuzat sa spuna in ce filiale se discuta de schimbarea lui Tariceanu de la sefia PNL, mentionand doar ca „autorul“ acestor discutii este fostul lider al partidului Valeriu Stoica. ... Curentul liberal anti-Tariceanu Curentul anti-Tariceanu din PNL este condus de fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
google-analytics.com