Cautare

502 de rezultate pentru "valea" (7.26 secunde)
Sindicatele conduse de Condescu solicita organizarea producatorilor de carbune din Oltenia si Valea Jiului, în doua complexuri energetice:
De asemenea, pentru destinatii interne precum Valea Prahovei sau Moeciu - Bran, se pot gasi foarte greu oferte, a spus Badulescu.Potrivit reprezentantului ANAT, oferte destul de atractive pentru destinatii externe se mai pot gasi în bazinul mediteranean.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Cu ani in urma, in preajma lui se desfasurau horele satului, iar mai apoi a fost locul de joaca preferat de copiii de la unitatile scolare din apropiere. In comuna Dobrun, izvoarele naturale Valea Mica, Bibianu, Dobruneanu si Valea Mare au fost si ele declarate arii protejate.
"Apartamentele cu doua camere pornesc de la 29.000 de euro (in general in Valea Rosie, Craiovita, confort 2 si 3), iar cele cu trei, de la 40.000 de euro (in Valea Rosie, Craiovita, confort 2 si 3)", a adaugat Radut.
Poiana Bujorului din Padurea Plenita (44,3 hectare), Valea Oltetului (1.600 de hectare), Valea Oltului Inferior (54.000 de hectare), Complexul lacustru Preajba-Facai (31 de hectare), Lacul Ionele (4 hectare), Lacul Caraula (62,8 hectare) etc.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Acestia au spus ca sprijina mineritul si pastrarea locurilor de munca in Valea Jiului si ca Guvernul va oferi doua pachete pentru familiile minerilor morti in urma exploziei de la Mina Uricani, un pachet de ajutoare de urgenta si un pachet individualizat, acesta urmand sa se dea in functie de nevoile fiecarei familii.
Lucrarile la pasajul din Valea Vlaicii, programate sa dureze 14 luni, vor scurta traseul tramvaiului craiovean. Municipalitatea a decis vineri, dupa ce s-a consultat cu specialistii, sa inchida jumatate din linia de tramvai pe perioada lucrarilor din Valea Vlaicii.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
"Astazi la pranz (ieri - n.r.) s-a terminat cu devierea canalului pe noul tronson, Universitate - giratoriul din Valea Vlaicii.
-Raul Doamnei, - Valea Argesului, - Valea Ialomitei, - Romancierilor, - Parcul Drumul Taberei, - Tudor Vladimirescu, - Favorit, - Orizont, - Academia Militara, - Eroilor.
In vederea identificarii unei solutii in viitorul Program National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 astfel incat zonele periurbane sa poata beneficia de sprijin financiar in cadrul masurilor de dezvoltare rurala, sprijin financiar de care ar beneficia si comunitatile locale din Valea Jiului, m-am adresat inca de anul trecut Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Autoritatea de Management pentru PNDR.
Aceasta mica, dar valoroasa unitate de elita a cercetarii oenologice este amplasata in mijlocul podgoriei Dealu Mare, care se intinde pe 70 de kilometri, intre Valea Teleajenului si Valea Buzaului.Personal, am fost de numeroase ori la fata locului, ii cunosc pe specialistii de acolo, sunt la curent cu detaliile de profil si stiu si marile probleme cu care se confrunta conducerea unitaatii.
• Schi Alpin - Poiana Brasov - Partia de ski Subteleferic • Schi Fond - Predeal- Valea Rasnoavei • Sarituri cu schiurile - Rasnov - Valea Carbunarii • Patinaj viteza - Poiana Brasov - Patinoarul Poiana Brasov • Hochei pe gheata - Brasov - Patinoarul Olimpic Brasov • Patinaj artistic - Poiana Brasov - Patinoarul Poiana Brasov • Biatlon - Fundata - Cheile Gradistei • Snowboarding - Predeal - Clabucet Sosire.
Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
Oricum, frate-miu, Nicu, tatal Adinei, l-ar fi bagat in spital daca indraznea sa-i loveasca fata", ne-a povestit Nedelcu Visterineanu, care locuieste in Valea Nucarilor, judetul Tulcea. ... In Valea Nucarilor, si Lenuta Visterineanu (83 de ani), bunica Adinei, este ingrijorata pentru ceea ce i s-ar putea intampla lui Marcel Prodan.
Locul preferat al artistei este Valea cu Pesti, acolo unde se refugiaza mereu cand e pe punctul de a claca.
17 dupa modelul de arhitectura renascentista franceza a castelului Chambord de pe Valea Loirei, Castelul Bethlen-Haller domina somptuos colina Cetatii de Balta, fiind un simbol de pret al Jidveiului.
google-analytics.com