Cautare

1818 de rezultate pentru "vale alexandru" (2.62 secunde)
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. ... Barbatul a zis ca si el, si Alexandru, au cazut intr-o ambuscada. In paralel, Politia italiana a arestat un al doilea suspect pentru uciderea lui Alexandru Ivan.
Reprezentantii BEJ Constanta au primit o sesizare prin care locuitorii Dobromir Vale sunt trecuti pe alte liste si au fost nevoiti sa strabata drumul pana in satul invecinat sa voteze.
Traian Basescu a stiut sa se puna in slujba acestei perceptii si pe ea a mers ca sania la vale pe zapada.
Nu in cele din urma solul va fi in mod cert afectat, tinand cont de faptul ca executia soselei cu sase benzi de circulatie va modifica ireversibil relieful existent prin despicarea dealurilor de pe ancestrala Vale Carasu.
Insa in vara lui 2007 au aparut primele semne ca economia globala o ia la vale, semne pe care Traian Basescu si oamenii presedintelui le-au ignorat.
M-a inscris la liceul din Bolintin Vale. Acolo urmase Gimnaziul indusrial, pe timpul razboiului, fratele meu cel mare. Am intrat pe locul al doilea.
La final, se rostogolesc la vale roti aprinse, si ele simboluri ale Soarelui, care se indreapta odata cu vara catre toamna si care au rolul de a alunga spiritele rele.
Un martor declara mai tarziu ca s-a facut o lumina ca ziua in intreaga vale, in timp ce deasupra fantanii se oprise un ghem imens, oval sau sferic, de lumina.
Ceea ce n-au inteles occidentalii superficiali este ca fiecare pas pe care l-a facut Erdogan a fost atent calculat, fiecare miscare abil instrumentata, ajungandu-se acum intr-un moment in care bolovanul - atent dislocat treptat de-a lungul timpului - sa o ia la vale, fiind imposibil de oprit.
In noaptea de 21 spre 22 iunie 1995, in jurul orei 01.00, atentia ne-a fost atrasa, atat mie cat si camarazilor mei de garda, de niste lumini, care se vedeau in vale, la distanta.
Cand s-au intors acasa, noaptea, ei au observat intr-o vale o lumina foarte puternica, pe care batrana a descris-o ca cel mai puternic bec care ar putea fi azi.
Denumirea stiintifica - Convallaria majalis - deriva de la cuvantul latin convallis - vale si de la grecescul leirion - crin (crinul vailor), avand in vedere locul unde cresc plantele si mirosul de crin al florilor.
O sa spuna ca la munte - "partieee!"- dar sa nu uite ca partia e numai la vale, in jos", si-a continuat fostul conservator ironiile la adresa inlocuitorului sau.
Traian Basescu ar fi votat la Presedintie de 40% din electoratul PSD, seful statului avand sustinatori in randul tuturor partidelor politice si intrunind o cota de 61% din totalul optiunilor, arata un sondaj realizat de Fundatia pentru o Societate Deschisa.
Pamantul nimanui Dupa ce ca multe terenuri sunt amplasate in campurile petrolifere, contaminate cu reziduuri de la sonde, sau pe coaste unde dovleacul se leaga sa nu se pravaleasca in vale, multi dintre cei care si-au primit pamanturile vor sa le dea inapoi.
11-18 din Legea 15/1996 se abroga si, mai incolo, mai la vale cu trei randuri, se aplica situatiile din articolele in care tocmai le-au abrogat mai sus.
Nu sunt de acord cu ideea ca Romania este condamnata la salbaticie si consumatorism si ca suntem o tara care ne ducem de-a berbeleacul la vale", a mai spus Mircea Geoana.
Potrivit noii organigrame pentru anul 2009, institutia ar trebui sa ramana cu 324 de angajati.Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei, George Vale, disponibilizarile vizeaza atat angajati ai institutiei, cat si ai ocoalelor silvice din subordine.
50 de metri mai la vale, taranii si elevii asteptau in soare. Ca in vremea comunismului, organizatorii au adus elevi de la scolile din Calarasi si Bechet, pe care i-au "inarmat" cu pancarte pe care scria numele scolii si localitatea.
google-analytics.com