Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (7.56 secunde)
Biroul National USR a respins luni proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Ciolos, iar acesta si-a anuntat in aceasta seara demisia ca sef al formatiunii politice.#Digi24 #StirileDigi24
Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a dat declaratii in scandalul serviciilor de consultanta de 25 de milioane de euro, incluse in PNRR de catre USR, pentru Agentia Nationala pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate (ANDIS).
(Nici nu ne asteptam, si e normal sa fie asa.) Se contesta necesitatea lustratiei in USR, fiindca au fost putini scriitori in functii de conducere.
Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa sublinieze ca desi au existat si alte majoritati in Romania, facand indirect trimitere catre PNL si USR, la toate proiectele majore a fost nevoie ca PSD sa intervina si sa "rezolve problema".
Motiunea simpla a USR impotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsa de Camera Deputatilor. In favoarea ei au votat 85 de deputati, iar 191 s-au exprimat impotriva.
In loc sa dezbata probleme de fond, alesii si-au aruncat injurii de la tribuna. Protagonistii scandalului din Parlament au fost parlamentari de la PSD si USR.
USR vrea ca ministrul Educatiei sa plece acasa si anunta ca va initia o motiune impotriva acestuia. In schimb, AUR ar vrea ca tot Guvernul Ciuca sa fie demis, dar deocamdata nu are sustinerea necesara.
Senatorul USR, Virgil Marius Bob, s-a autosuspendat din partid dupa aparitia acestor imagini. Mai mult, spune ca a fost provocat.
Parlamentari dezbat luni motiunea simpla depusa de 55 de parlamentari USR si neafiliati apartinand Partidului Forta Dreptei impotriva ministrului de Interne Lucian Bode.
Europarlamentarul Nicu Stefanuta a demisionat din USR. Acesta si-a anuntat plecarea din partidul Uniunea Salvati Romania, din motive ce tin de directia actuala a formatiunii politice.
Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea USR privind legea de majorare a indemnizatiilor primarilor si sefilor de consilii judetene, potrivit unor surse Digi24.
Ministrul Muncii, Marius Budai, va participa astazi, in plenul Senatului, la Ora Guvernului, la invitatia grupului USR. Senatorul USR Sebastian Cernic a declarat ca ministrul Muncii trebuie sa dea lamuriri referitoare la mentinerea pensiilor speciale.
Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, spune ca parlamentarii USR spun ca marea este mare problema cu drogurile, dar cer in Legislativ legi pentru legalizarea consumului de droguri:
Presedintele Klaus Iohannis a dat curs cererilor de urmarire penala pe numele fostilor ministri USR ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, in ancheta privind achizitia de vaccinuri anti-Covid din perioada pandemiei.
Biroul Electoral Central a respins inregistrarea Aliantei Dreapta Unita, formata de USR, PMP, Forta Dreptei. In consecinta, reprezentantii Aliantei sustin ca vor contesta la Inalta Curte de Casatie si Justitie respingerea protocolului, o decizie pe care o considera abuziva si "luata la solicitarea PSD si votata si de PNL".
Isi da seama ca n-are ce cauta in actiunile demente ale USR si PNL, dar nici alaturi de dusmanul sau de moarte, PSD, nu se poate regasi.
- PSD-ALDE 69,11% (10.206 voturi) - PNL-USR 9,69% (1.431 voturi) - Tehnocrat 21,20% (3.131 voturi) Sondajul a inceput la 21-Jun-2017 14:53.
Membru al USR, Filiala Dobrogea din 2004. Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ?
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Io zic ca daca s-ar face alegeri anticipate, asa cum vor pnl,usr si yohanis, psd castiga mai mult, ia 60 la suta.
google-analytics.com