Cautare

161 de rezultate pentru "usr" (5.05 secunde)
PNL si USR, pe de o parte, si PSD si ALDE, pe cealalta parte. ... USR nu este un partid, ci un haos doctrinar unit de un crez: ... Deci, PNL si USR sunt optiunile electorale pentru adeptii acestui scenariu.
PSD poate face singur guvernul PSD a obtinut 46,14% dintre voturile din tara pentru Camera Deputatilor, PNL 19,96%, USR 8,43%, UDMR 6,35%, ALDE 5,65%, PMP 5,06%, iar PRU 2,78%, potrivit datelor facute publice de catre BEC.
De la televizor mai aflaram, domnule Klaus Iohannis, ca, pentru dumneavoastra, presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, este un mincinos penal, care probabil ca nu ar mai fi fost nici mincinos si nici penal daca ar fi fost de acord cu propunerea pe care i-ati facut-o, de a trada PSD-ul si de a forma o majoritate parlamentara alaturi de PNL, USR, PMP, UDMR si minoritati.
USR, al doiea partid in ierarhia opozitiei, isi doreste acest referendum in speranta ca-i va aduce mai multe voturi. Daca referendumul va fi invalidat, pentru ca romanii vor fi dezinteresati de el, atunci USR pierde, dar ramane oricum in pozitia a doua.
Traian Ungureanu) - Neavand continut, victoria PNL si USR nu poate fi atribuita si nu apartine nimanui.
Dacian Ciolos, liderul USR, a adus acuzatii grave la adresa PNL, spunand ca alianta cu PSD pare ca a fost unul din scopurile lor inca de la inceput si a anuntat ca USR a intrat in opozitie si va face tot posibilul sa se opuna "abuzurilor acestei aliante toxice".
Framantarile din ultima perioada din USR au explodat, joi seara, intr-o sedinta a Biroului National in care Dacian Ciolos a amenintat ca demisioneaza daca partidul nu va fi de acord cu programul sau politic propus in sedinta.
Biroul National USR a respins luni proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Ciolos, care si-a anuntat demisia din functia de presedinte al USR in cadrul sedintei Biroului National al partidului. Catalin Drula a fost desemnat presedinte interimar al USR.
Presedintele interimar al USR, Catalin Drula, a facut, marti dimineata, un apel la unitate. El a declarat ca USR va face opozitie "pe bune" si ca dupa ce situatia epidemiologica o va permite, membrii partidului vor iesi in strada sa vorbeasca cu oamenii.
Un val de mesaje ironice a aparut in USR dupa demisiile lui Dacian Ciolos si ale sustinatorilor sai. Dacian Ciolos a anuntat infiintarea unui nou partid, REPER, si acuza actuala conducere USR ca a indepartat partidul de valorile si promisiunile cu care au castigat voturile la ultimele alegeri.
USR si-a anuntat lista provizorie pentru europarlamentare Candidati USR: Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu, Vlad Botos Romania are 32 de locuri in Parlamentul European#aur #psd #pnl
Elena Lasconi, primarul orasului Campulung Muscel, l-a atacat pe liderul USR, Catalin Drula, in cadrul sedintei Comitetului Politic al formatiunii. Aceasta a spus ca in situatia in care USR nu ia 20% in alegerile de anul acesta, intreaga conducere a partidului trebuie sa demisioneze.
Eu sunt bucurestean, sunt nascut si crescut aici si fiind de aici, pretind ca stiu cum gandesc bucurestenii", a afirmat presedintele USR. ... Cauta candidati comuni anti-USR".
PSD spera ca impreuna cu aliatii din ALDE sa poata forma guvernul, in timp ce PNL si USR spera ca scorul electoral sa le permita ca impreuna si poate alaturi de UDMR si PMP sa constituie ei noua majoritate care sa le permita sa il propuna pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat in fruntea Guvernului.
Deputatii USR au depus, vineri, 5.000 de amendamente impotriva Ordonantei de urgenta a Guvernului referitoare la split TVA. ... Prin urmare, ametitii astia de la USR au depus cate 5 amendamente la fiecare cuvant din OUG.
Posturile TV ostile zic ca le-ati furat textele despre USR-PLUS.
Unde-s Busoi si USR sa-i ceara demisia? ... - PSD e rau, PNL si USR sunt bune; - DNA si Kovesi sunt detinatorii adevarului absolut, cei care contesta aceasta axioma sunt niste jigodii.
Comisia de sanatate a Camerei a respins proiectul USR pentru extinderea definitiei fumatului la vapat, motivand ca nu exista dovezi ca acesta ar produce efecte similare fumatului pasiv.
Sau aproape indiferent, pentru ca un scor sub 45 la suta pentru combinata PNL-USR il va face greu de impus.
PNL si USR au sesizat vineri Curtea Constitutionala cu privire la legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, argumentand ca actul normativ permite Executivului sa se substituie Legislativului si ca, totodata, legea ar permite cabinetului Grindeanu sa modifice legi organice prin ordonante simple, ceea ce este contrar Constitutiei.
google-analytics.com