Cautare

783 de rezultate pentru "urmarit" (3.18 secunde)
Dupa schimbarea guvernului, un raport adresat Ministerului Invatamantului cere ca Eminescu sa fie urmarit pentru obiecte si carti sustrase, in vremea in care activa ca bibliotecar, insa Parchetul din Iasi decide clasarea cauzei.
Mironosita de Simone nu i se da fizic decat la venirea verii, dupa ce Jean-Paul a urmarit-o romantic pana la proprietatile din sud-est ale familiei.
"Intalnirea a urmarit informarea reprezentantilor statelor membre in legatura cu cele mai recente evolutii in domeniile monitorizate de Comisia Europeana si clarificarea unor aspecte punctuale de un interes particular pentru tarile europene", se precizeaza in comunicatul remis de Administratia prezidentiala.
Cu astfel de preocupari, nu este de mirare ca era constant urmarit atat de politia si serviciile secrete romanesti, cat si de cele austro-ungare.
este cel mai discutat serial de televiziune, cel mai piratat - un singur episod, in 2012, a fost descarcat de 4.280.000 de ori cu ajutorul BitTorrent, un numar aproximativ egal cu cel al fanilor care l-au urmarit la televizor, legal.
Prin procesul intentat pe tema constituirii CJC s-a urmarit respectarea legii. Pesedistii n-au decat sa se smiorcaie cat vor, sa-si inteleaga greseala si sa si-o asume.
Acvariul este urmarit de doua camere de televiziune, una din fata, cealalta dintr-o latura. Cineva care priveste cele doua monitoare, care transmit imaginile, va avea, in primul moment, impresia ca pestii vazuti pe fiecare ecran sunt entitati separate.
totusi, desi Ruben l-a urmarit destul de mult timp, el nu-si amintea alte trasaturi ale infatisarii sale. In fundul campului catre care entitatea se indrepta, s-au aprins niste lumini, ca farurile unui automobil.
Aceste caracteristici anormale l-au lasat perplex atat pe LaPaz cat si pe alti oameni de stiinta care au urmarit rezultatele proiectului.
Acest studiu - realizat cu sprijinul financiar al Departamentului pentru Relatii Interetnice (DRI), din cadrul Guvernului, si completat in februarie-martie 2006 - a urmarit situatia implementarii legislatiei privind minoritatile nationale.
unul a facut o harta detaliata a cladirii si a celor aflate pe terenul inconjurator, iar celalalt a urmarit informatii din interior, intre care coduri si parole.
Colegii mei m-au urmarit secunda cu secunda. Toate studiile de pana acum relavau faptul ca oamenii traiesc aceasta experienta doar cand cortextul le functionteaza cat de putin.
Abia recent a aflat ca fusese urmarit de FBI. In 2012, ufologul veteran Larry W.
Maiorul Gilbert a ordonat ca fenomenul sa fie urmarit prin rotatie de membrii echipajului, dar OZN-ul nu s-a apropiat de ei, iar dupa un timp a disparut complet.
Specialistii Institutului pentru Politici Publice au urmarit activitatea pe saptamani a deputatilor, perioada vizata fiind actuala legislatura. Intre deputatii gorjeni, diferentele sunt majore, in ceea ce priveste prezenta la vot, in special intre cei aflati la putere si in opozitie.
8 este un numar care favorizeaza dobanbirea puterii, banilor si succesului, cu conditia sa acorzi suficienta atentie organizarii si sa te concentrezi asupra telului urmarit.
infobrasov.net: Fragmente dintr-un RECHIZITORIU de care toti procurorii se feresc: PRIMUL BILANT PENAL AL LUI TRAIAN BASESCU ! Pagube generale:
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
DNA mai arata ca prin incheierea contractului s-ar fi urmarit, in realitate, asigurarea fondurilor necesare organizarii galei de box mentionate, iar achizitia de servicii de publicitate a reprezentat doar o justificare formala, pentru care nu exista o nevoie reala a ministerului, cu unicul scop de a da o aparenta de legalitate contractului.
Modelul are si un cont de Facebook foarte urmarit: aproapre 3.000.000 de oameni. Am facut o selectie a celor mai hot poze de pe profilul ei.
google-analytics.com