Cautare

7494 de rezultate pentru "ucis de tren langa primaria radauti" (4.07 secunde)
Gara pentru zei (Autor :ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Pe o linie din incinta Remizei CFR Mogosoaia (unde accesul se face doar pe baza unei solicitari scrise), intr-un hangar special amenajat, inconjurat de padure, asigurat in conditii optime de conservare, fiind ferit de soare, ploaie si zapada, se afla Trenul Regal.
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
Aproape 50 de pasageri care se aflau in trenul care a deraiat in zona localitatii Baiesti au fost transportati in gara CFR Subcetate sau vor fi preluati de rude cu masinile, de pe DN 66, pentru a ajunge la destinatiile propuse, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.
Reuniunea la varf a Uniunii Europene de la Bruxelles a confirmat oficial ceea ce toata lumea anticipase: Constitutia europeana este confruntata cu sfidarea cea mai redutabila din istoria sa de aproape o jumatate de secol.
Campania interzicerii fumatului si in tren a inceput de o buna bucata de vreme.
Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri. ... Sunt cu varsta intre 40-50 de ani.
Un autobuz cu calatori a fost lovit de tren. Un autobuz care circula regulat pe ruta Bartolomeu-Magurele a fost lovit in plin de un tren. ... Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata doar cu crucea Sf.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... A absolvit Facultatea de Medicina din Iasi.
Craiova este stat in stat, fapt pentru care primaria si-a creat propriile legi care nu tin cont de reglementarile emise de Guvernul Romaniei.
Piedone nu vrea sa plece de la Primaria Sectorului 4 PC, nevoit sa ramana cu USL. Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa.
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Vecinii nu se lasa insa impresionati de imaginatia arhitectonica a edililor din Banie, pe care-i cheama la judecata.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
Megamallul Colosseum va avea sosea cu patru pasaje subterane construite de Primarie Primaria Capitalei este partenera de afaceri cu dezvoltatorul centrului comercial Colosseum. ... In schimb, cei de la Colosseum vor construi o gradinita si un centru de asistenta sociala pentriu batrani.
Osama bin Laden a fost ucis de fortele SUA, impreuna cu unul dintre fiii sai si alti doi adulti, a anuntat presedintele american. ... Liderul Al-Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis de fortele speciale SUA. Anuntul a fost facut de presedintele Barack Obama.
De Ce News : ... Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Devotamentul pentru meseria de doctor a ucis-o pe Aurelia Anii de studiu nu sunt suficienti pentru o cariera de succes in lumea medicinei. Pentru a salva vieti, este nevoie de mult devotament, sacrificiu si altruism.
Iata, mai jos, principale componente ale conferintei de presa ale procurorului Republicii de la Paris, Francois Molins: - Atacatorii Atacul a fost comis de cel putin doi oameni, in birourile saptamanalului Charlie Hebdo in districtul al XI-lea al Parisului si, mai apoi, in apropierea cladirii.
google-analytics.com