Cautare

7494 de rezultate pentru "ucis de tren langa primaria radauti" (3.12 secunde)
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. ... Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca s-a decis retragerea sprijinului politic deputatului Aurel Olarean, implicat recent intr-un incident cu politistii din Radauti.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Peste 4.000 de case si mai multe institutii din Radauti au ramas fara caldura si apa calda. Asta dupa ce furnizorul a oprit livrarea de gaze naturale din cauza datoriilor.
Este alerta in municipiul Radauti, dupa ce un barbat care se afla in carantina a amenintat doi adolescenti cu un cutit.
Au fost clipe de panica la Radauti, joi, cand doi lei au evadat de la gradina zoologica. Din fericire, ei au fost prinsi, iar apoi, tranchilizati.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
S-a urcat pe un tren ca sa faca poze, dar s-a electrocutat. O studenta in varsta de 22 de ani a murit recent in Halta Pajura, in Chitila. O grupa de studenti de la arhitectura a mers impreuna cu profesorul.
Romania Libera publica un articol despre dorinta PDL de a cuceri Primaria Capitalei folosind atuurile unei femei celebre. Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
UDMR-ul, vagonul unui tren care merge spre prapastie Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat duminica aceasta ca UDMR este unul dintre vagoanele unui tren care merge spre o prapastie.
UDMR-ul, vagonul unui tren care merge spre prapastie Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat duminica aceasta ca UDMR este unul dintre vagoanele unui tren care merge spre o prapastie.
Pentru CFR, sinele de tren au inceput sa aduca pierderi. Obligata sa investeasca sume considerabile pentru mentinerea infrastructurii in stare de functionare, compania feroviara incearca sa scape de traseele care ii aduc pierderi, fie inchiriindu-le, fie inchizandu-le.
Pretul biletelor de tren va creste cu aproximativ 7%, incepand cu 1 martie, potrivit programului stabilit in cursul anului trecut de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, au declarat ieri, pentru NewsIn, surse din cadrul MTCT.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
Pretul biletelor de tren s-ar putea majora cu pana la 8% din toamna, iar pana la sfarsitul verii nu se va opera nici o ajustare a tarifelor. Aceasta decizie de majorare a pretului biletelor de tren din toamna se coreleaza cu inflatia.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a remis o declaratie de presa referitoare la plata subventiilor promise fermierilor.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
google-analytics.com