Cautare

7686 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (4.05 secunde)
Copii, mamici, tatici sau bunici, toti sunt invitati sa descopere in muzeu mesteri populari si creatiile lor, produse gustoase si aromate din gastronomia romaneasca, specifice acestei perioade a anului.
Si daca pana acum a stat departe de aparitiile publice care au avut ca scop ajutorarea unor copii din centrele de plasament si nu numai, recent, alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, Negrau a mai facut o fapta buna.
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - participa cu ceramica de Horezu la targul "Traditii si flori de sarbatori" in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie inclusiv. ... 0744924396 si 0760475967. ... platouri ceramica Horezu, farfurii ceramica Horezu, castroane ceramica Horezu, urcioare, cesti si cani, ciorbalace ceramica Horezu.
In luna lui Florar va asteptam la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!
Costica si Maria Mischiu - mesteri ceramisti - au participat recent cu ceramica de Horezu, la targul Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu. La standul lor, bucurestenii au gasit si achizitionat:
La standul sau am observat si doua icoane pictate pe lemn de fiica sa, Iohana Amira, dar si cele patru Evanghelii: Luca, Matei, Ioan si Marcu, sculptate in lemn de Rudolf Walter.
Incepand de vineri, 22 martie si pana luni, 25 martie 2013, este organizat in Parcul National din Sectorul 2 Bucuresti, Festivalul pescaresc de Buna Vestire.
Anul acesta, mesteri populari din toate colturile tarii isi dau intalnire, din 23 aprilie, la Sala Dalles, la Targul Cadourilor de Florii.
• Vineri, 16 mai - Deschiderea oficiala a evenimentului Onoruri militare, muzica de taraf si ritmuri bucovinene, impletite cu un recital de chitara clasica; vernisajul unei expozitii de pictura, un atelier de gravura, demonstratii ale mesterilor populari - olarit, tesut si icoane pe sticla.
In zilele de 11 si 12 octombrie, incepand cu ora 15:00, pe platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi, s-a desfasurat prima editie a Festivalului Dunarii Calarasene. ... Au fost prezenti producatori locali de vin si au fost ascultate povesti pescaresti.
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Pentru a intampina cum se cuvine sarbatoarea cunoscuta in popor si ca Blagovestenia, la targ vor fi specialitati din peste, pregatite cu mare pricepere, dupa retete traditionale din inima Deltei Dunarii:
O noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)! in curtea Muzeului National al Taranului Roman / AmosNews Din 20 pana in 22 noiembrie cetatenii sunt asteptati la o noua editie a Pietei Taranesti si Mester(Esti)!
copii, parinti, studenti, someri, pompieri, actori, soferi, doctori, bancheri, sefi, frizeri, violonisti, academicieni, artisti, functionari, fotografi, profesori, poeti, IT-isti, biciclisti, corporatisti, bugetari, regizori, bucuresteni, provinciali, idealisti, bone, ochelaristi, navetisti, ziaristi, magistrati, piloti, toti, dar absolut toti sunt asteptati intre 3 si 5 decembrie 2016, intre 10 si 18, la Targul de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
Postarea avea si un comentariu, un text foarte scurt: ... Si va invit si pe voi, prietenii mei, sa urmariti.
Duminica, 13 septembrie, intre orele 10.00 si 18.00, la MTR, Targul iconarilor si al mesterilor cruceri ofera publicului noi intalniri, ateliere si demonstratii cu artisti si mesteri iconari.
Chiar daca produsele de sezon de tipul bradutilor si al Mosilor de ciocolata se vand un pic mai bine decat anul trecut, cota de piata a produselor in cauza ramane sub 1%. ... Chiar si asa, si la acest capitol, suntem cu mult in urma altor tari.
Cu sau fara interventia bancii centrale pe piata imobiliara, specialistii estimeaza ca preturile la imobile vor cunoaste, o data cu aderarea, corectii importante in jos.
Peste 60% din piata autohtona a mezelurilor este dominata de cinci mari producatori, care isi disputa anual in jur de 600 de milioane de euro.
google-analytics.com