Cautare

7685 de rezultate pentru "turg piata taraneasco si mesteri" (2.83 secunde)
Regia proprie reprezinta constructia unei case pe etape, fiecare etapa fiind realizata de diverse echipe de muncitori, viitorul proprietar fiind cel care supravegheaza lucrarile si asigura tot necesarul de materiale.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare:
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.
Avand in vedere ca, zilele acestea, Bucurestiul se afla sub avertizare de cod galben si, probabil, ne vom confrunta cu temperaturi ridicate pana la sfarsitul lunii, asa cum arata meteorologii, am avut in aceasta dimineata o sedinta operativa cu toti factorii implicati in luarea masurilor privind protectia bucurestenilor in zilele cu temperaturi ridicate, caniculare.
Apropiata aderare a Romaniei la Uniunea Europeana va avea un impact major si asupra sistemului bancar autohton, la fel ca si asupra celorlalte sectoare ale economiei nationale.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Berea Golden Brau, biscuitii Salatini, pâinea Vel Pitar, cozonacii Boromir si prefabricatele Elpreco sunt numai câteva dintre ele. ... Astazi, detaliem evolutia altor marci renumite din zona Olteniei, mai exact din Dolj si Vâlcea, care au capatat notorietate pe plan national sau doar pe regiune:
Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. ... • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania. • A fost numit CEO al companiei in primavara lui 2008, in plina expansiune a Carrefour pe piata locala.
Cofondatoarea Mobexpert vrea sa transforme Piata de Gros in principalul nod logistic pentru aprovizionarea cu legume si fructe a Bucurestiului. ... Cert este ca intr-un singur an a reusit sa treaca Piata de Gros de pe pierdere pe profit.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ADTPBI are ca scop reglementarea, exploatarea, monitorizarea si gestionarea serviciului public de transport local pe raza de competenta a unitatilor administrativ-teritoriale membre, conform Regulamentului (CE) nr.
Jumatate din producatorii doljeni risca sa nu poata comercializa lapte pe piata la anul din cauza normelor UE, care ii obliga sa obtina o cota de piata.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str.
Cind, asa cum se intimpla de regula cind e vorba de pus mina pe niste bani care pot fi cheltuiti dupa bunul plac, pentru ca oricum nu cere nimeni socoteala despre felul in care au fost cheltuiti ( si chiar daca cere, nimeni nu se sinchiseste sa prezinte o situatie cinstita cu platile), mereu se iveste ceva in plus, trecut evident la socoteala, pentru ca Primaria are de unde sa dea.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
google-analytics.com