Cautare

337 de rezultate pentru "tulcea" (4.07 secunde)
Altfel, noi trebuie sa schimbam legea pentru ca cei care sunt votati de cetateni sa mearga in Parlament", a declarat marti, la Tulcea, premierul Victor Ponta.
Altfel, noi trebuie sa schimbam legea pentru ca cei care sunt votati de cetateni sa mearga in Parlament", a declarat marti, la Tulcea, premierul Victor Ponta.
Ponta a mentionat ca impartirea candidaturilor pe colegii a avut loc la Comitetul Executiv National care a avut loc pe 17 septembrie la Murighiol, Tulcea.
Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea, Muncipiul Bucuresti.
Ponta a pierdut in turul 2 judetele Suceava si Iasi, Constanta si Tulcea, Prahova si Caras Severin - Din punctul de vedere al perceptiei internationale, aceste alegeri ar putea fi comparate cu un 13-15 iunie - Marea performanta a lui Johannis a fost de a castiga, intre tururi, nu mai putin de 3 milioane de voturi.
Bacau, Braila, Bucuresti, Constanta, Galati, Gorj, Iasi, Prahova, Neamt, Tulcea si Valcea.Daca PSD si-ar atinge tinta fixata, impreuna cu partidele satelit, dominatia social-democratilor asupra Romaniei ar fi aproape totala, chiar peste rezultatul inregistrat.
Este din satul Turda, comuna Mihai Bravu, judetul Tulcea. Una din surorile lui a fost la Babadag, mama mea era la Harsova, acolo s-a casatorit si m-a nascut pe mine, iar frate-sau, unchiul Gemal, locuia pe Salingny intr-o casa cu doua etaje.
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Am vizitat unitati militare din judetele Dolj, Galati, Dambovita, Constanta, Braila, Tulcea, Timis, Buzau, Vrancea, luand contact, direct, cu realitatile din teren.
Amplasat intr-un banal apartament al unui bloc de pe strada Traian din municipiul Constanta, firma Antigon, condusa in realitate chiar de Ion Jercan a "reusit” gratie traficului de influenta practicat de patronului sau ministerial sa puna mana pe un contract important de transport a jumatate de milion tone de bauxita pentru uzina de alumina din Tulcea.
Controlul a avut loc in zone defavorizate din judetele Alba, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Gorj, Maramures, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava si Tulcea.
Cele 20 de societati sunt Albesti Constanta, Autotransport Iasi, Barumc Anina, Becona Botosani, Bujortrans Targu Bujor, CCPR Brasov, Cisam Sannicolau Mare, Comlef Salonta, Fondantina Barlad, Goterm Campeni, ICMAV Bucuresti, IFCONS Ulmi, Maliuc Tulcea, Munca Ovidiu Constanta, Petrovest Bors, Remat Campulung Moldovenesc, Servicii Comunale Codlea, Sites Co Bucuresti, Trans-Alexandria Bucuresti si Transcar Braila.
Astfel, au fost inundate 9.450 de hectare de terenuri agricole in Arges, 16.976 in Calarasi, 1.046 in Constanta, 3.251 in Dolj, 20.185 in Giurgiu, 381 in Gorj, 8.743 in Olt, 59.128 in Teleorman, 791 in Tulcea si 2.766 in Valcea.
Potrivit lui Vasile Lupu, cea mai mica suprafata solicitata este in Tulcea, respectiv 218 hectare. Reamintim ca pentru retrocedarea suprafetelor forestiere mai pot fi depuse cereri pana la sfarsitul lui octombrie.
A preferat, din umbra, sa orchestreze o actiune juridica extrem de sanatoasa si legitima, prin care a solicitat intai Tribunalului Tulcea, iar mai apoi Curtii de Apel Constanta (instanta imediat superioara) sa dispuna anularea ordinului comun al Ministerului Agriculturii si al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare privind interdictia pescuitului.
„Proiectul-pilot initiat de Banca Mondiala (BM) in cateva judete - Salaj, Dolj, Botosani, Tulcea si Calarasi - isi propune identificarea unui cadru care sa permita autoritatilor locale sa acceada la fonduri externe.
Autoritatea Nationala de Management din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, Autoritatea stiintifica - Institutul National de Cercetari pentru Delta Dunarii din Tulcea, ARBDD, Agentia Nationala de Pescuit si Acvacultura din subordinea Ministerului Agriculturii si Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol din Ministerul Agriculturii.
Ea si-a mai asigurat o participatie de 50% la firma bucuresteana de distributie a produselor alimentare Agroalim Distribution, precum si o alta participatie de 50% la depozitul Frigorifer din Tulcea, cu o capacitate de 16.000 de tone.
Potrivit comunicatului, cele patru proiecte, care vor fi evaluate din punct de vedere tehnic, economic si financiar, vizeaza Centrul Regional de Referinta pentru Urgente Critice (SMURD) Targu Mures, Portul Turistic "Marina" din Tulcea, Muzeul secolului 21 pentru turistii din Constanta si reabilitarea sitului Histria.
ROL alocate pentru intretinerea si consolidarea malurilor si taluzurilor canalului, datorita rezilierii contractului cu Delta Cons Tulcea si a necesitatii reparcurgerii procedurii de licitatie pentru desemnarea unui alt executant, coroborata cu timpul nefavorabil care a impus sistarea reinceperii lucrarilor.
google-analytics.com