Cautare

4022 de rezultate pentru "tudor constantin arestat" (2.95 secunde)
Dumitru Constantin Dulcan (n. ... Am gasit pe internet un interviu cu renumitul neurolog Dumitru Constantin Dulcan, intitulat Inteligenta Materiei, realizat acum cativa ani de Lalita Devi, si publicat atunci sub titlul:
Anuntul edilului conservator a fost pus de presedintele PC, Daniel Constantin, pe seama negocierilor pe care Piedone le-ar avea cu UNPR.
Ponei, pauni, fazani, cai lipitani, gaini olandeze, prepelite sau canari sunt doar câteva din speciile de animale si pasari pe care Constantin Faltinski le creste la ferma sa.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. ... Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena - Sfintilor Imparati Constantin si Elena, dupa Dumnezeu si Maica Domnului, Voi sunteti nadejdea noastra si folositorii nostri. ... Sfinti Imparati Constantin si Elena, rugati-va pentru noi!
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Constantin Pislaru, apicultor din Negresti, Arges este prezent la Zilele Municipiului Calarasi, in Piata Prefecturii. ... Aceasta este prima editie a Zilelor Municipiului Calarasi cu care particip", ne-a spus Constantin Pislaru, pasionat de apicultura.
Dumitru Constantin Dulcan: ... Dumitru Constantin Dulcan este un om de stiinta roman, care a facut o munca de pionierat, demonstrand inca din anul 1981, cand a fost lansata cartea Inteligenta materiei, ca ceea ce gandim creeaza universul in care existam!
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Primul pe lista este proseforul doctor in istorie CONSTANTN TUDOR. ... CONSTANTIN TUDOR - profesor doctor in istorie; 2. DANIELA CRETU - profesor universitar doctor, director filiala Calarasi a Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala;
Presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta, in acelasi timp candidatul democrat-liberal la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, isi continua seria participarilor la intalnirile pe care candidatii PD-L la functiile de primari le au cu electoratul din toate localitatile din judetul Constanta.
Intr-o conferinta de presa sustinuta de edilul-sef al orasului, primarul Constantin Gherghe, acesta a declarat cu tarie si convingere:
Echipa de viceprimari va fi formata din Cristina Calangiu, presedinta PNL Craiova, si Florentin Tudor, presedintele organizatiei de tineret a PSD.
Edilul-sef Constantin Vasile a fost amendat ieri de comisarii Garzii de Mediu, deoarece, pe cursurile de apa, la marginea padurii si chiar langa primarie localnicii depoziteaza gunoaiele. ... Mormane de resturi menajere si sticle goale ardeau sub supravegherea primarului Constantin Vasile.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa. ... si Traian Basescu venite din strainatate si ca i-a recomandat sa urmeze gestul lui Corneliu Vadim Tudor si sa se retraga pe o pozitie onorifica in partid.
In Mehedinti, primarul PDL din Drobeta Turnu Severin, Gheorghe Constantin, este cotat, conform sondajului PSD, la peste 40%, in timp ce candidatii PSD sau PNL nu trec de 25%.
Daniel Constantin continua sa ramana o aparitie pe care atunci cand o vezi la televizor te intrebi daca nu carecumva chiuleste de la ora de dirigentie.
Si-a facut debutul artistic pe scena teatrului de revista Carabus, condus de celebrul actor Constantin TANASE, in 1934. ... Acesta a prezentat-o marelui muzicolog Constantin Brailoiu, intemeietorul Arhivei Internationale de Folclor de la Geneva.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... Acest film a fost descris de catre criticul Tudor Caranfil, astfel: ... Constantin Paun;
Colegiul Sfantul Sava (1694-1864) A fost fondat in 1694, la indemnul stolnicului Constantin Cantacuzino, de catre domnitorul Constantin Brancoveanu sub numele de Academia Domneasca de la Sfantul Sava si era dispus initial in cladirile Manastirii Sfantul Sava, astazi Universitatea din Bucuresti.
google-analytics.com