Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (3.26 secunde)
"Eu as sugera tuturor sa-si cantareasca cuvintele", a spus Markó Béla, care a apreciat ca o problema o reprezinta nu criza politica actuala, ci "criza morala", vinovati pentru aceasta fiind toti factorii politici, de la presedintele tarii si guvernanti pana la partidele de opozitie.
La intalnirea de la munte vor participa toti membrii conducerii PD, inclusiv candidatii democratilor la alegerile pentru Parlamentul European, si vor fi abordate o serie de teme legate de strategia de campanie a candidatilor PD la alegerile pentru Parlamentul European.
Pe de alta parte, Partidul Democrat a reusit "performanta" de a-si distruge relatiile cu absolut toti partenerii politici, devenind complet izolat din cauza atitudinii sale duplicitare si contribuind astfel la perpetuarea crizei.
"Noul ministru ii va da afara pe toti cei care au avut vreo atingere cu persoana mea sau cu partidul PD", a declarat Radu Berceanu la ultima conferinta in calitate de ministru la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
„Suntem toti din Bucovat, aici, aproape de Craiova. ... La cei 55 de ani ai sai, mânuia steagul portocaliu si striga din toti rarunchii: ... Hai Base!“, a strigat Cristian în uralele vecinilor sai, toti tineri cu vârste pâna în 30 de ani.
La indemana oricui Toti cei care acceseaza zilele acestea site-ul www.ejobs.ro in cautarea unui nou loc de munca sau pur si simplu din curiozitate pot observa foarte usor cum un partid nou-infiintat, grijuliu la apropierea campaniei electorale, nu cauta membri, ci direct candidati pentru posturi de consilier sau primar.
Onaca le-a explicat oamenilor ca exista posibilitatea ca toti constantenii, fara nici o discriminare, sa achizitioneze locuinte la jumatate din pretul actual, prin oferirea de terenuri gratuite societatilor de constructii, pe care acestea sa ridice viitoarele cartiere de locuinte.
Nu in ultimul rand, agentii economici vor actiona intr-un mediu sanatos, competitiv, al afacerilor, participand in mod hotarator la crearea bunastarii materiale pentru toti cetatenii Constantei si nu numai pentru un grup restrans de tip mafiot asa cum se practica astazi!", le-a spus Onaca constantenilor adunati la intalnirea din piata Amzacea.
Toti suntem ascultati si monitorizati minut cu minut", a sustinut Mitrea. ... "Automat, cei care au castigat alegerile, primari de municipii, toti cei care au condus campanii electorale, s-au trezit cu dosare", a aratat Mitrea, revoltat de faptul ca Parchetul a devenit un instrument politic.
Toti membrii care au luat cuvantul l-au criticat in termeni foarte duri pe Ion Popescu, care ar da dovada de aroganta si dispret fata de oameni, comitand foarte multe gafe. ... Alaturi de liderii interimari s-a aflat si senatorul Dorel Onaca, in mod evident cel mai relaxat dintre toti;
Dorim ca toti cei care se simt social-democrati sa vina alaturi de noi. ... "Eu cred in teorie si de aceea ii invit pe toti cei interesati la dezbateri despre idei si proiecte, si nu despre oameni.
Geoana a vituperat impotriva imixtiunii politicului in actul de justitie, considerand ca romanii ar trebui sa stabileasca printr-un referendum daca vor ca toti cetatenii sa fie egali in fata legii.
Toti cetatenii trebuie sa fie egali in fata legii, chiar daca sunt ministri sau simpli muncitori. ... "In principiu, eu cred ca este normal ca aceeasi lege sa fie valabila pentru toti, indiferent de confesiune. ... Mi se pare normal ca toti sa fie judecati dupa aceleasi reguli".
La congresul din 30 august a venit cu toti oamenii lui, exact cum s-a intamplat si atunci, la Congresul PC si a vrut sa preia conducerea partidului, prin scandal, forta si prin schimbarea statutului, fara respectarea legii.
Ori i-a votat pe toti, ori i-a taiat pe toti. Mai degraba cred ca i-a taiat pe toti trei", a precizat Iulian Arama.
"Ne-am intalnit acum cateva zile toti operatorii de taximetrie si ne-am pus de acord sa marim toti pretul.
PNL il va propune luni pe Radu Campeanu pentru postul de presedinte al Senatului, a anuntat, la finalul sedintei BPC, vicepresedintele partidului Puiu Hasotti, care a facut un apel ca toti senatorii de dreapta sa il voteze pe seniorul liberal.
Comisia de validare a constatat ca toti cei 137 de senatori indeplinesc toate conditiile validarii mandatului, a afirmat, joi, presedintele acestei comisii, democrat-liberalul Constantin Dumitru. "Am constatat ca sunt indeplinite toate conditiile de validare pentru toti cei 137 de senatori alesi in cicumscriptiile din tara.
"Am sa ma bat cu toti hotii din institutii. Nu ma las pana nu ii dau afara pe toti aceia care au furat.
Toti membrii conducerii PSD, in frunte cu Ion Iliescu si Adrian Nastase, au fost alaturi de Mircea Geoana si familia sa la funeraliile tatalui presedintelui PSD, generalul (r) Ioan Geoana.
google-analytics.com