Cautare

6592 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate etapa a iii a" (3.36 secunde)
Etapa 1: ... Etapa 2: ... Etapa 3: ... Daca pisica dumneavoastra a inceput sa urineze pe covor dupa ce ati schimbat tipul de nisip, este bine sa va intoarceti la vechea marca. ... Etapa 4:
Primarul Sorin Oprescu a verificat lucrarile de la linia de tramvai Buzesti-Uranus. ... Noul bulevard va fi, de fapt, coloana vertebrala a circulatiei din Centrul Bucurestiului, si va functiona ca alternativa pentru Calea Victoriei si ruta Bdul Lascar Catargiu, b-dul Magheru si Bdul Dimitrie Cantemir.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. Iesirea din recesiune este impinsa pana in trimestrul al III-lea 2010. Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare. ... Pana la momentul publicarii documentului care circula printre social-democrati, nimeni nu a vrut sa faca vreun comentariu oficial, dar, in urma verificarilor noastre, acesta este 100% autentic.
Va propunem in paginile urmatoare o discutie despre originea aromanilor si despre cauzele crizei lor identitare, fara pretentia de a gasi elixirul. Dar speram sa aducem in atentia cititorului crampeie din istoria fascinanta a aromanilor balcanici, dintre care un numar destul de mare ne sunt azi concetateni.
Canon a lansat astazi un noua camera foto digitala profesionala DSLR care face parte din familia EOS-1D. Principalul punct de atractie al lui Mark III este senzorul CMOS care ofera o rezolutie maxima de 10.1 MP.
Killa Fonic lanseaza, in parteneriat cu Virgin Radio, albumul III, un album care include piese realizate de-a lungul anului, in care artistul a aprofundat si alte stiluri fata de cele cu care si-a obisnuit deja publicul. III vine cu un vibe nou, in care Killa a imbinat trei genuri:
Studiul SEPHAR III:
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Economia Romaniei "se misca in directia potrivita", datorita redresarii cererii externe, dar si in sens invers, din cauza incertitudinii interne in plan politic, a spus reprezentantul FMI, Tonny Lybek, adaugand ca datele despre evolutia PIB in T3 au fost mai bune decat estimarile.
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Romania nu a reusit sa iasa din recesiune in trimestrul al treilea, la fel ca alte 6 tari din UE, in timp ce economiile altor 10 state membre au reusit sa inregistreze cresteri fata de trimestrul al doilea al acestui an, a anuntat, vineri, Eurostat.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Sase ONG-uri cu proiecte in favoarea copiilor au primit recent sustinere in valoare totala de 1.500.000 de lei la incheierea celei de a treia editii a campaniei sociale Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!
Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. ... Face parte si din Uniunea Latina, Organizatia Internationala a Francofoniei si din G8. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
Numarul celor noi a scazut cu 57%. Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Numarul celor noi a scazut cu 57%. Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat. ... Licitatiile au fost organizate, firmele constructoare alese, insa pe ultima suta de metri s-a realizat ca cele doua proiecte nu aveau Planuri Urbanistice Zonale aprobate.
google-analytics.com