Cautare

5983 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate cadre didactice sibiu" (4.99 secunde)
Desigur, dezvoltarea subiectului a facut valuri in presa si nu numai, dar mai ales in randul parintilor si a cadrelor didactice. ... Atacurile catre un cadru didactic cu un comportament comdamnabil sau catre cateva cadre didactice nu trebuie sa se transforme intr-un razboi la adresa tuturor profesorilor si a invatatorilor.
AGERPRES :Targul Gaudeamus Carte Scolara s-a deschis miercuri in Piata Universitatii Cea de a XII-a editie a Targului Gaudeamus Carte Scolara, care isi propune sa creeze, pentru toti cei interesati - parinti, elevi si cadre didactice - un cadru adecvat pentru a analiza si achizitiona manuale si auxiliare scolare, s-a deschis miercuri in Piata Universitatii.
De data aceasta nu exista conditionare stricta de a cumpara carti si a deconta prin facturi, ci este vorba de o suma forfetara pe care profesorii o pot folosi pentru achizitia de materiale didactice, carti, participare la cursuri, conferinte, a precizat ministrul Educatiei.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, a premiat, luni 25 martie 2019, intr-o gala a excelentei in educatie, 120 de de cadre didactice (invatatori, institutori, profesori pentru invatamantul primar de stat), ale caror dosare au fost validate in cadrul proiectului "Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar.
Cu exceptia ultimilor 3 ani, cadre medicale, cadre didactice, specialisti in mai toate domeniile si chiar muncitorii necalificati au parasit Botosaniul pentru ca in alte judete sau in alte tari ale Europei au sansa sa traiasca decent.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Pe 22 iunie 2007, Ray Santilli si partenerul sau de afaceri, producatorul de film Gary Shoefield, l-au invitat pe Mantle sa-i arate niste cadre de film, incapsulate in placi transparente de acrilat.
In realitate, detinatorii arhivelor (SRI, SIE, Ministerul de Interne, Ministerul Justitiei, Ministerul Apararii Nationale, Arhivele Nationale) continua sa ascunda numeroase documente intre care si dosarele de cadre ale fostilor angajati ai Securitatii", se arata intr-un comunicat de presa.
Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare. ... Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele.
Am renuntat cand m-am casatorit si m-am mutat la Sibiu. ... Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... 2007, cu Sibiu, Capitala Culturala Europeana, fusese un exces, imi cam ajunsese.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Banii se acorda pentru sprijinirea programelor educationale ale invatatorilor si educatorilor, cofinantarea cheltuielilor de chirie si transport ale cadrelor didactice, care isi desfasoara activitatea in alte localitati decat cele de domiciliu si pentru sprijinirea cheltuielilor de transport pentru elevii maghiari.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
Scoala politehnica a aparut in 1918, ca o scoala de ingineri hotarnici, si ea s-a nascut din dragostea de neam si tara a carturarilor acelor vremuri si, in acelasi timp, din dorinta lui Gheorghe Lazar, scolit mai intai la Avrig, Sibiu, Cluj si, mai apoi, la Viena, de a aduce in tara sa natala, spre cinstea "vrednicei tinerimi", cum o numea, o scoala chiar in limba poporului roman.
google-analytics.com