Cautare

13041 de rezultate pentru "titularizare 2009 in bucuresti" (7.81 secunde)
Audi va investi in 2009 peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti a declarat marti brand managerul Audi Mihai Halmagianu.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi. Evenimentului Renault Roadshow are loc in cursul weekend-ului 10-11 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: Bucuresti, Disneyland-ul comunist. ... Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor:
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti. Puteti citi in continuare textul intitulat: Remember Gabriela Negreanu (Vasilache) In atentia prietenului Stelica Aragea, cronicarul tineretii noastre.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... Debuteaza in Luceafarul, cu poezia Dunare (1963), semnata Gabriela Vasilache. ... A scris romanul pentru copii, in prozoversuri, Aventurile lui Mototol-Rostogol la prima lui iesire din ocol (1981).
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Intr-un cuvant, au intervenit decisiv in mersul economiei.
De parca in afara birourilor sefilor municipalitatii nu ar sufla vantul crizei, acestia propun cu seninatate consilierilor locali sa voteze contractarea unui imprumut bancar pentru finantarea "scaldatoarei" din Fata Luncii si a unui centru multifunctional la targ.
Mai multe explicatii posibile pentru scandalul care ar putea scinda PNL "Omul lui Patriciu", asa cum era perceput in urma cu cativa ani Crin Antonescu, vorbeste acum de excluderea din partid a omului de afaceri.
Din anul 2009 face parte din PNL. In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale. Nascut in 1971, Mihalache a fost dupa Revolutie jurnalist la ziarul Azi. ... In perioada guvernarii CDR a condus departamentul de analiza politica al ApR.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Contractul pentru renovarea platoului de la Teatrul National "Marin Sorescu", expirat, evident, dar aflat la a doua prelungire, a fost suplimentat cu 1.070.550 de lei in baza actului aditional nr.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Deseurile asteptau sa ajunga la export, in Germania. Capii afacerii sunt personaje controversate, implicate in businessuri cu Sergiu Bahaian.
google-analytics.com