Cautare

65251 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (4.89 secunde)
Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
Sute de persoane, în mare parte adunate cu autocarul de prin comunele judetului, au participat ieri la un miting ilegal organizat de PSD la Casa Studentilor (CS) din Craiova.
Al doilea punct al solicitarii de informatii viza numarul agentilor de politie din Dolj care, dupa absolvirea aceleiasi forme de invatamant neacreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, primesc un spor de 25% la salariu tocmai pentru ca au studii superioare.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Am vazut doi pasageri infasurati in folie de plastic intr-un avion, (da, oamenii) din cap pana in picioare, ca sa fie siguri ca-s protejati.
Pana in urma cu aproximatix 3 saptamani, in Romania, puterea era asigurata de catre actuala opozitie. Pe vremea cand ei reprezentau puterea, in Romania se petrecea un fenomen, sa ii zicem neobisnuit, in scenariul in care USL reprezenta opozitia.
facilitarea accesului la informatie pentru persoanele cu deficiente de vedere sau de auz, reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, dezvoltarea de servicii vocationale pentru tinerii cu deficiente senzoriale, imbunatatirea procesului de reabilitare pentru copiii hipoacuzici cu implant cohlear, dar si continuarea campaniei de testare a auzului la nou-nascuti, inceputa in anul 2014 cu sustinerea Fundatiei Orange.
Iata interceptarile scurse din dosarul DNA, in conditiile in care ancheta trebuia sa fie secreta. Practic, in Romania libera a fost publicat intregul Referat al procurorilor DNA:
Eu nu cred ca avandu-l pe Basescu presedinte si un Guvern PDL vom avea alegeri corecte. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, considera ca nu vor fi alegeri corecte anul viitor, "avandu-l pe Traian Basescu presedinte si un Guvern PDL".
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca solutiile date de Curtea Constitutionala au fost intotdeauna corecte si atunci cand el a castigat in fata institutiei dar si cand a pierdut.
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... David Clarke, a primit asigurari ca alte cateva dosare OZN, ramase nedesecretizate, vor urma si ele cat de repede.
Ministrul finantelor le-a transmis oamenilor din subordine directii clare de urmat: ... Mediul privat si in mod special firmele corecte trebuie sprijinite de Fisc si nu anihilate. Zile grele vor avea functionarii publici lenesi si incompetenti.
Din culisele investigarii oficiale a fenomenului OZN (Autor:
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat. ... Marina recunoaste OZN-urile - atunci de ce nu sunt ele si pe radarul Washingtonului?, articol din care rezum mai jos ideile principale.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Romania participa la 15 discipline, cu 103 sportivi. ... La ultima participare, la Beijing 2008, in China, Romania a cucerit opt medalii, patru de aur, una de argint si trei de bronz.
Tinerii cu vârste de pâna în 35 de ani pot beneficia de sprijin financiar substantial, reprezentând pâna la 50% din valoarea proiectului de investitii.
Tinerii cu vârste de pâna în 35 de ani pot beneficia de sprijin financiar substantial, reprezentând pâna la 50% din valoarea proiectului de investitii.
Cu toate acestea, studii recente ne arata ca tinerii absolventi intampina foarte multe dificultati in drumul catre un loc de munca bine platit si, mai ales, corespunzator pregatirii lor.
google-analytics.com