Cautare

202 de rezultate pentru "tichete rabla" (2.70 secunde)
2,7 miliarde de lei au fost alocate in plus pentru programele Rabla, Rabla pentru Electrocasnice si Casa Verde. Pentru Rabla Clasic, Guvernul a marit bugetul cu 560 de milioane de lei, iar pentru programele verzi este alocat 1 miliard de euro pentru statii de incarcare electrice.
Se da startul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus. ... La Rabla Clasic, persoanele juridice au alocata suma de 130 milioane de lei, persoanele fizice - 235 de milioane lei, iar institutiile publice - 27 milioane de lei.
Senatorii si-au adoptat ieri proiectul bugetului pentru 2007, dar pentru a nu-i pune "intr-o lumina proasta" au insistat sa se clarifice in fata opiniei publice ca ei nu primesc tichete de masa, prime de concediu sau alte sporuri.
Institutiile publice finantate integral din bugetul de stat, local, din asigurarile sociale sau din subventii nu vor primi anul acesta tichete de vacanta si tichete cadou, potrivit proiectului de Ordonanta cu privire la rectificarea bugetara pentru anul 2009.
Guvernul a decis in sedinta de marti, sa nu acorde in 2008 tichete de masa angajatilor din institutiile publice, cu exceptia personaului din structurile finantate prin venituri proprii, care beneficiaza de acest drept si in prezent.
Potrivit lui Nicolescu, acordarea acestor tichete la nivelul maxim, contravaloarea a sase salarii de baza minime brute, ar duce la dublarea cheltuielilor angajatorului cu salariatul.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Persoanele fizice care doresc sa-si cumpere o masina noua pot apela la programul 'Rabla'', care a inceput oficial pe 1 iunie si are alocata o suma totala de 120 de milioane de lei, prima acordata fiind de 3.000 de lei.
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata.
In Gorj, Programul "Rabla" se desfasoara doar prin singurul furnizor din judet al masinilor marca Dacia. ... 554 de gorjeni si-au achizitionat anul trecut masini prin Programul "Rabla" Gheorghe Fometescu considera ca numarul redus de gorjeni care doresc sa beneficieze de prima de casare are doua cauze:
Asa cum era de asteptat, programul de innoire a parcului auto, cunoscut sub numele de "Rabla", esueaza la atingerea obiectivelor stabilite la demararea acestuia.
"Rabla" va demara pe 18 martie. Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely.
In cateva zile se da startul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, prin care romanii isi pot cumpara masini noi cu ajutor de la stat.
Programele Rabla Clasic si Rabla Plus iau startul astazi si vin cu noutati. Prima de casare pentru o masina veche va ajunge acum la sapte mii de lei, iar daca vor fi predate doua masini, valoarea ecotichetului va fi 10.000 de lei.
Aproximativ 350.000 de euro au primit in ultimii doi ani o parte dintre angajatii Primariei Craiova sub forma de tichete cadou si cel de-al 13-lea salariu, municipalitatea anuntand, printr-o adresa oficiala, ca in 2010 nu s-au mai acordat tichete cadou sau de masa, ci doar al 13-lea salariu.
Guvernul analizeaza acordarea tichetelor de vacanta La randul lui, presedintele Autoritatii pentru Turism, Iuliu Marian, a declarat ca Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii acestor tichete salariatilor din societati comerciale si companii nationale.
Institutiile publice nu le vor mai acorda angajatilor tichete-cadou, potrivit unei recente ordonante de urgenta a executivului privind reducerea cheltuielilor bugetare.
Chiar daca unele oferte ale dealerilor coboara sub 5.000 de euro, prin programul Rabla, nu foarte multe persoane isi permit sa cumpere o masina noua. ... • In cazul in care cautati sa achizitionati cel mai ieftinSandero trebuie sa stiti ca acesta costa 7.250 euro, fara tichete Rabla.
Pe langa taxa de poluare, Guvernul a analizat azi si noile prevederi ale programului Rabla.
Etapa a treia, si ultima a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, Rabla 2007 incepe astazi si se va incheia pe 12 decembrie. ... Potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu, pentru ultima etapa a programului Rabla au ramas disponibile 418 autoturisme.
google-analytics.com