Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (8.36 secunde)
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Perimetrele neconcesionate de gaz din Marea Neagra au reintrat in atentia autoritatilor, acestea intentionand ca respectivele suprafete sa fie prospectate si exploatate de Romgaz.
Noi am facut o propunere Turciei pentru a lua parte la implementarea proiectului South Stream." Proiectul concurent rusesc, South Stream, ar trebui sa lege Rusia de Europa pe sub Marea Neagra.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Mai multe companii din Canada, Marea Britanie si SUA, dar si companii romanesti, precum Romgaz Medias sau Petrom sunt interesate de 30.
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Italia a avut cele mai multe masini inmatriculate cu 407.580 unitati, urmata de Germania cu 376.035 unitati, Franta cu 352.013 unitati, Marea Britanie cu 214.165 unitati si Spania cu 161.411 unitati.
Si intr-adevar marea motiune de cenzura a mariajului prostie-lenevie (PSD-PNL) se anunta pentru la toamna. ... O merita cu prisosinta, desi e pacat pentru marea sansa pe care dreapta a avut-o, prin el, in Romania. ... Stiti cum traiesc acesti oameni, in marea lor majoritate?
Asistam cu o oarecare neputinta la dorinta unor tari de a iesi din Uniunea Europeana, cum ar fi Marea Britanie, care, in mai putin de trei luni ar putea decide iesirea din UE.
Germania, Marea Britanie, Franța, Olanda, Italia, Belgia etc. ... A patra poziție este ocupata de Italia, care este urmata de Marea Britanie, Olanda, Portugalia.
Patronii britanici si olteni, la un click distanta Unul dintre subiectele de discutie a fost si proiectul Bridge dintre Dolj si regiunea Hampshire din Marea Britanie, promovat de Dragos Moisescu.
Apreciem eforturile depuse de autoritatile romane pentru a sprijini progresul lucrarilor de explorare in Marea Neagra", a afirmat Ian A. ... Forajul de explorare, in special in astfel de zone neexplorate din Marea Neagra, poate conduce sau nu la o descoperire.
Cele mai mici contributii le incasau de la angajati tari ca Estonia, Finlanda (fiecare cu 3% din veniturile salariatului), Cipru (6%), Spania (6,35%), Suedia (6,55%), Letonia (9%), Lituania si Malta (10% fiecare), Portugalia (11%), Marea Britanie (12%).
Cele mai multe produse au fost exportate in Italia, Marea Britanie, Germania. ... Piata principala de desfacere a companiilor doljene catre export a fost, in special, catre Italia (32,3%), Marea Britanie (17,2%), Germania (9,3%), Spania (4,6%) si Bulgaria (4,5%).
Constanta Canalul Dunare - Marea Neagra a implinit 25 de ani de exploatare Aniversarea a 25 de ani de la deschiderea Canalului Dunare - Marea Neagra a constituit un dublu prilej de sarbatoare pentru Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile.
Reprezentantii au anuntat deja autoritatile locale din Craiova despre decizia conducerii holdingului industrial de a-si reloca in Banie fabricile din Marea Britanie, dupa hotararea privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana.
Locul de pe Terra de unde nimeni nu s-a mai intors In Asia Centrala, intre Kazahstan si Uzbekistan, se intinde Marea Aral sau Marea Ostroavelor, care odata adapostea 1500 de insulite.
La Stafeta a castigat familia Ford din Marea Britanie (7h24′), cu tatal Jon (n:
Site-urile porno legale sunt mai accesate in Marea Britanie decat retelele de socializare, site-urile de shopping sau cele de stiri, arata un studiu realizat in luna iunie, citat de catre The Guardian.
In Marea Britanie si in alte zone, programul a devenit un serial cult si a influentat generatii de oameni de televiziune din Marea Britanie.
google-analytics.com