Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (7.67 secunde)
Dupa infrangerea electorala a laburistilor, unii lideri politici europeni sunt ingrijorati ca Tratatul de la Lisabona ar putea fi in pericol in Marea Britanie, daca vor fi convocate legislative in curand.
Autoritatile din Craiova si Wakefield, Marea Britanie, au batut palma in semn de fraternitate. ... Englezii au in vedere si Ford, catre care ar dori sa canalizeze ofertele de componente de la marile companii din Marea Britanie.
La bordul navei ati invatat deja voi, cei tineri, voi, cadetii Marinei Romane sa nu fiti infranti de mare, sa nu aveti niciodata orgoliul sa spuneti ca ati invatat sa infrangeti marea. Marea, oceanul nu pot fi infrante, dar la bordul navei inveti sa nu fi infrant de mare.
Spre Marea Adunare Nationala", pe care il puteti citi in continuare. ... Acum, Basescu a invitat partidele pe tema plebiscitului pentru Marea Adunare Nationala.
Marea problema e ca, din ultimele informatii care se vehiculeaza, micul Boc nu prea se mai da dus din fruntea guvernului si ii pune nervii presedintelui la grea incercare.
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
Misterul unor zile fierbinti: Traian pregateste marea lovitura? ... Probabil de aici si marea nervozitate a liderilor maghiari. ... Aici ar putea interveni marea bomba:
Sa fie adevarat ca in Marea Britanie a fost modificata Legea Salica, tocmai pentru a-i permite Printului Charles, ruda pe linie materna cu Vlad Tepes si extrem de atasat de Transilvania, sa preia tronul Romaniei? ... Ar fi de inteles pentru Marea Britanie un asemenea proiect politic?
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
In perioada 29-30 mai s-a desfasurat la Bucuresti o noua runda de negocieri bilaterale privind tematica delimitarii spatiilor maritime ale Romaniei si Bulgariei in Marea Neagra, informeaza NewsIn.
Cum sa castigi un referendum BBC News Online publica luni un material amplu despre "Cum sa castigi un referendum", ce contine mai multe recomandari de la castigatori sau invinsi in diferite referendumuri din Marea Britanie si care pot fi aplicate in orice campanie pentru o astfel de consultare populara.
prim-ministrul Frantei care a aratat ca se gandeste sa blocheze bugetul daca se vine cu propunerea Van Rompuy, prim-ministrul Marii Britanii, care a spus foarte clar ca daca nu se ingheata la 2011 Marea Britanie va bloca, prim-ministrul Danemarcei care a spus ca daca nu exista niste debate-uri pentru Danemarca voteaza impotriva, asa incat cred ca presedintele se bazeaza intotdeauna pe igoranta jurnalistilor, a romanilor, lucru care nu-i face mare cinste", a mai sustinut Ponta.
Iar politica externa este marea absenta. ... In marea noastra imbecilitate, nu vrem sa ințelegem ce dracu se intampla in jurul nostru.
De ce Calarasiul este o mica pata galbena in marea rosie din sudul tarii Sa nu ne mintim: ... In fine, alegerile locale au trecut si Calarasiul ramane o mica pata galbena in marea rosie din sudul tarii.
Doru Buscu) Pentru noi, Marea Neagra e plina de sensuri. ... In afara de tranzitul unor containere si de modesta captura de hamsie, Marea Neagra nu are motive sa-si aminteasca de noi, mai ales de cand flota comerciala a plecat, asemeni celor 3 milioane de romani, sa munceasca pentru altii.
Marea epurare a functionat in baza unui principiu care s-a dovedit a fi implacabil. ... Cu conditia ca marea epurare sa fie perpetua.
Azi, in Marea Sala de Asteptare deschisa acum 2 ani, am mai ramas doar Entuziastii. ... Are si nimicul asta gradele, nuantele lui, cum spunea cineva in Marea Sala de Asteptare. ... flota NATO din Marea Neagra.
Mi s-a parut interesant si faptul ca Marea Britanie a solicitat decizii de solidaritate si din partea NATO dar si a fostilor colegi din UE. ... - Atentatul din Marea Britanie reprezinta o agresiune la adresa suveranitatii Uniunii Europene.
PSD isi face mea culpa pentru ca a promis ca lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, progresist si globalist, perfect integrat in marea familie socialista europeana.
Un nou serviciu de transport containerizat ABS (Asia-Black Sea) va fi implementat in curand pentru a deservi transportul pe Marea Neagra. Astfel, acesta va lega principalele porturi asiatice de Marea Neagra iar data la care este preconizata intrarea in functiune a acestui serviciu este 26 noiembrie a.c.
google-analytics.com