Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (2.78 secunde)
Lista mai ridica si problema suportarii costurilor reamplasarii terenurilor de tenis si a vestiarelor, executate din donatiile deputatilor, dar si modificarea actelor normative referitoare la terenul dat in administrarea Camerei.
Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu (cap de serie numarul 8) si Simona Halep vor fi adversare in turul doi al turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 220.000.
Sarbul Novak Djokovic, numarul 1 mondial, si-a pastrat titlul in turneul de tenis Masters 1000 de la Miami. Nole l-a invins in finala pe scotianul Andy Murray cu scorul de 6-1, 7-6 si a obtinut al 30-lea titlu in cariera si al doilea din sezon, dupa Australian Open.
Toti jucatorii romani de tenis prezenti in calificarile turneului de mare slem de la Wimbledon (Marea Britanie) au parasit competitia.
Daniela Hantuchova este una dintre vedetele din sport alese de ESPN pentru "The Body Issue" Jucatoarea din Slovacia, Daniela Hantuchova, s-a dezbracat din nou!
Mai mult, parlamentarul a fost de parere ca prin ideile expuse, "Catarama dovedeste ca este mai bun jucator de tenis cu piciorul decat politician".
Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, dupa ce a invins-o pe americanca Alison Riske, in doua seturi, cu 6-2, 7-6 (2).
Tenis, Wimbledon: Halep rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon si, totodata, sansa de a deveni numarul unu mondial.
Suma pe care noul sponsor al Simonei Halep o plateste liderului din tenis. Nike i-ar fi platit romancei 2.000.000 $ pe an.
Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber a castigat, sambata, finala feminina a turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in doua seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe americanca Serena Williams.
Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Ar fi bine ca domnul Catarama sa dea banii celor pagubiti la SAFI. Se dovedeste ca Viorel Catarama e mai priceput la tenis cu piciorul decat la politica", a spus Puiu Hasotti.
Fetele din oras erau imbracate in rochii scurte si albe de tenis si-n rochiile astea se plimbau toate la ora pranzului, impanzind strazile, si ochii te dureau de atata alb scurt.
In fata era un garaj, pe acoperisul caruia fusese amenajat un teren de tenis. Aici se asezase o farfurie zburatoare avand o culoare care amintea de un camuflaj militar.
S-a rupt lantul de iubire dintre cantaretul Enrique Iglesias si fosta jucatoare de tenis, Anna Kournikova. Cel putin asta anunta jurnalistii americani, cei care pun ruptura pe seama faptului ca rusoaica s-a saturat sa astepte sa fie ceruta de nevasta.
De dimensiunile unui teren de tenis, acest observator spatial este programat pentru lansare in 2018 si va orbita dincolo de Luna noastra.
â- sporturile solicitante agraveaza mult evolutia deformatiei (atletism, foot-ball, tenis, dans etc); â- obezitatea si bolile inflamatorii pot accentua laxitatea ligamentelor care sunt responsabile de deplasarea oaselor si de aparitia proeminentelor;
Imi amintesc, cum la un moment dat, am participat la un curs, iar organizarea oferea in timpul pauzei accesul la o piscina, un teren de baschet si unul de tenis.
In fata era un garaj, pe acoperisul caruia fusese amenajat un teren de tenis. Aici a vazut ca se asezase o farfurie zburatoare avand o culoare care amintea de un camuflaj militar.
- Am vazut, rostogolindu-se in iarba, o sfera argintie, putin mai mica decat o minge de tenis. Cand am vrut sa o filmez, obiectul mi-a atins piciorul stang.
google-analytics.com