Cautare

547 de rezultate pentru "telekom buzau" (3.11 secunde)
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau. ... Ploua si in judetele Buzau, Ilfov si Dambovita Avertizarea de vreme rea este valabila si pentru judetul Buzau.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
M-am portat si eu pe Telekom, voi reveni si cu feedback dupa cateva luni (Autor: DARIUS) Dupa cum va spuneam in articolul si sondajul precedent, am trecut prin toate retelele de telefonie mobila din Romania, mai putin Telekom.
Beneficiind de implicarea comunitatii, Telekom Romania a selectat din cadrul celor 6 teme principale listate pe www.teimplici.ro, cele mai importante 12 arii, ca nivel de interes, in care va investi fonduri pentru dezvoltarea de proiecte de responsabilitatea sociala.
Ramane in continuare interesul nostru pentru David Miculescu", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. ... Mihai Stoica a vorbit la Telekom Sport despre refuzul aradenilor.
Democrat-liberalul Victor Mocanu va fi candidatul PDL Buzau la functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau, iar la aflarea acestei vesti, liderul organizatiei, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca-si da demisia din fruntea filialei buzoiene si ca nici nu va mai candida pentru Primaria Buzau.
Aproximativ doua mii de membri din organizatia judeteana a PLD Buzau si-au anuntat marti demisia in bloc, urmand sa se constituie intr-o organizatie fara statut politic, denumita "Forta independenta", ei acuzandu-l pe Theodor Stolojan de lipsa de consecventa si "interese de moment".
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax. ... Obiectivul principal al acestui contract este reabilitarea infrastructurii de apa uzata din municipiul Buzau.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite. ... Comunicatul este semnat si de liderul PNL Buzau, prefectul Cristinel Bagiu.
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
Buzau:
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: Dujmovic (a.g.) 9, Boiciuc 14 / Laruccea 18, Bani 67 (pen.) FC Buzau: ... "Gloria", Buzau (capacitate - 12.321 locuri) Arbitru:
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
google-analytics.com